Giveaway: Bloomon buketter og tilhørende vase

giveaway


Indlægget indeholder reklame

Konkurrencen er slut.

Jeg har glædet mig til i dag, den 1. søndag i advent, af flere grunde. En af grundene er at jeg i dag kan jeg præsentere en giveaway som jeg tror mange gerne vil vinde: Tre buketter fra Bloomon i størrelse medium og en tilhørende vase.

Hvis du ikke har set en Bloomon buket i størrelse medium i virkeligheden, skal du vide at der ikke er ret meget medium over den. Den er faktisk virkeligt stor. Buketterne på billederne i dette indlæg er størrelse medium.

giveaway: bloomon

Følger du med her på bloggen, ved du at jeg er fan af Bloomon. Jeg abonnerer selv på deres vidunderlige buketter, og jeg har kun godt at sige om dem. Buketterne er smukke. De er store. De holder usædvanligt længe. De kommer til tiden. Man kan løbende ændre i sit abonnement. Vasen er pæn. Jamen, jeg elsker altså det koncept! Og jeg er så glad for at jeg kan give en af mine læsere sådan en fin gave fra Bloomon.

bloomon buket

Du kan deltage med 1 eller 2 lodder.

Du skal bo i Danmark for at kunne deltage.

Konkurrencen slutter næste søndag, d. 10. december, kl. 12. Efterfølgende trækker jeg lod blandt deltagerne, og jeg bekendtgør vinderen i et indlæg her på bloggen om eftermiddagen d. 10/12.  Jeg nævner også vinderen i et Facebookopslag.

bloomon giveaway

Du kan se og læse mere om Bloomon på deres egen side.

Hvis du ikke bliver den heldige vinder, men alligevel bestiller blomster hos Bloomon, så husk at bruge promotionkoden MITLANDLIV. Så får du nemlig en vase – helt gratis – med din første buket.

P.S.: Du kan følge Mit landliv på Bloglovin’ eller pr. email. Du finder email-formularen i højre sidebar eller nederst på siden.

68 meninger om “Giveaway: Bloomon buketter og tilhørende vase”

 1. Wauuu smukke buketter – smider et lod i puljen her og suser ind på fb og smider et lod der også…og så håber jeg vildt på at vinde 🙂 God 1. Søndag i Advent

 2. Buketterne er så smukke – og helt specielle. Jeg kan godt lide, at de er blandede og ikke så “stramme” i looket.

  1. Desværre, Lisbeth … Jeg troede faktisk at de kom allevegne – for jeg bor selv ret langt ude på landet – men jeg kan se at de ikke kommer til Samsø. Det er nok det dér med ikke-brofaste øer … Hvis du vinder, må du opgive en adresse på fastlandet 🙂

 3. Sådan en kunne jeg godt tænke mig at vinde. Jeg har kigget på dem tit, men de er en anelse over mit blomsterbudget. Man må jo prioritere, og heldigvis kan vi næsten altid finde noget udenfor, der kan plukkes. Men… det er så lækkert overskudsagtigt med sådan en smuk buket, der bare bliver leveret – helt arbejdsfrit – ved døren.

  Kh, Karen

 4. Årh den vil jeg gerne vinde. Hvis det sker vil jeg donere min gevinst til min veninde gennem 30 år,som har en mand som er syg og som fortjener en opmuntring.

 5. Å hvor hyggeligt. Jeg kan godt forstå du er fan for deres blomster ligner faktisk noget jeg selv ville have lyst til at have stående og den slags buketter som jeg selv går og plukker. De fleste andre færdige buketter er jeg knap så meget for…

  Lige her i december og januar er det så fantastisk at købe blomster for der er jo ingenting at plukke derude (eller det vil nu sige her i december plukker jeg kristtjørn og andre stedsegrønne, men så er det jo fint at supplere med andre juleblomster). I januar er der stort set ingenting så der savner jeg virkeligt blomster i stuen.

 6. Glædelig 1.advent til du og dine:-)
  Vejret er lunt, solen skinner, det er en perfekt dag.
  Jeg har fulgt med hos dig med dine yderst smukke vaser og buketter.
  Jeg kunne så meget nyde en så smuk buket:-)
  Rigtig dejlig advent!

 7. Hvis de viste billetter er medium, så må large buketterne være enorme… Jeg vil elske at få nogle friske blomster i mit hjem. De gør et eller andet ved et hjem

 8. Hvor er det dog en fantastisk give away….. Det er da vildt at det er en str. Medium…. Så den ville jeg da elske at vinde…

 9. Jeg er vild med buketter….. og de billeder du har vist af dine buketter er virkelig flotte.
  Jeg er ikke selv så go´ til at plukke buketter i haven – jeg nænner det ikke 😉 Og i vinterhalvåret er her bare lidt tomt.
  Jeg vil ELSKE at være den heldige.
  KNUS
  Ps. deltager også på FB

 10. Jeg har længe nydt dine smukke buketter fra Bloomon – det er et fantastisk koncept! Tænk sig at vinde denne giveaway og få lov at smage sådan en luksus, dét ville være fantastisk!

 11. Ville elske at pynte mit hjem med sådan en flot vase og smuk buket, den skulle pryde mit store langbord i spisestuen, her ville den stå smukt i sollyset, som ofte kigger ind

 12. Hold da op, så mange der vil deltage i lodtrækningen❣️
  Jeg lægger også et lod i bunken.
  Blomsterne er smukke men det er dine omgivelser også.
  Kh og god jul!
  Annette

 13. Kære Nana – jeg er helt vild med buketterne – de ligner meget den type buketter, som jeg selv binder, da jeg ofte kun bruger en af hver slags blomst – det ville være dejligt at vinde, nu er udvalget i haven jo nærmest ikke til stede
  Blomster og julehilsener fra Ghita

 14. Hej Nana

  Smukke farver og en skøn uformel udstråling fra buketterne! De giver løfter om hvad vi har i vente ude i haverne “lige om lidt”. Jeg krydser fingre!

  Mvh.

  Gitte

 15. Jeg kunne godt tænke mig at vinde en buket og vase – jeg tror, at man bliver afhængig. Jeg nyder at læse dine indlæg, selv små hverdagsting gør du interessante. Det er også tydeligt, at der er gemt en dansklærer i dig Kh Pia

 16. Jeg synes, at efterårets og vinterens mørke er så svært at komme igennem.
  En smuk buket vil lyse sådan op i mørket. Bare jeg vil vinde

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.