Gæt hvem …

gæt hvem

Vores kommende sø fyldes langsomt med vand. Indtil videre er der ikke tale om en sø. End ikke om et vandhul. Det, vi har, er et mudderhul. Et meget lovende mudderhul, ganske vist. Et mudderhul, der dag for dag bevæger sig mere og mere i retning af den lille sø, det gerne skulle udvikle sig til.

Gæt hvem, der elsker at sjappe rundt i mudderet?

westie

Asta, naturligvis. Hun er ikke til at holde væk fra mudderhullet. Hun sjapper, og hun sjasker rundt dernede og har konstant sort understel.

vandhul

Asta er faktisk ikke den eneste, der allerede nu nyder søens bred. Det samme gør nogle fine, små vipstjerter. De varsler godt. Tænk at vi allerede nu kan mærke, at sådan et vandhul trækker dyr til.

gæt hvem

– Og her tænker jeg altså ikke på westier, for de bor her jo i forvejen. Jeg tænker på små spurvefugle.

6 meninger om “Gæt hvem …”

 1. Aj, hvor bliver det altså flot 🙂 Dejlige Asta er garanteret taknemmelig for, at I gør alt det for hendes skyld. Kan hun lade fuglene være? Hun er selvfølgelig vant til hønsene.
  Kh Lisbeth

  1. Tak, Lisbeth!
   Asta er en lidt mærkelig hund. Hun elsker alle andre skabninger, også fugle. Olga, derimod, har et meget stort problem med fugle. Hun kan slet ikke tolerere dem på sit område. Heldigvis kan hun ikke være alle steder på én gang, og heldigvis kan fugle flyve …
   Kh Nana

 2. Herligt at se udviklingen! Der plejer ikke at gå længe før diverse dyr dukker op. Så selv om det ganske givet tager noget tid før vandhullet for alvor fyldes op, og med tiden efterhånden overgår mere til en decideret sø, så vil der hurtigt konstateres gavnlige forbedringer for dyrelivet. Blandt andet for de vipstjerter du nævner.

  I øvrigt herligt at se hunden agere strandløve. Til det kan jeg kun sige “Asta”, basta, bum. 🙂

  1. Nu er der også svaler omkring søen (som stadig blot er en stor vandpyt 🙂 ), så der må jo allerede være nogle insekter, som er interessante for dem allerede. Det bliver spændende at følge udviklingen!

   “Asta, basta bum” er et udtryk jeg selv bruger ret ofte. Det er godt 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.