Forårsweekendglæder

I denne weekend har det været forår her hos os, og der har været mange forårsweekendglæder. Blandt andet vintergækker på sofabordet:

vintergækker

Søndag var vi en tur til kunstmuseet Fuglsang. Jeg bliver køresyg af at gå på kunstudstilling. Det må være noget med måden jeg bruger øjnene på; jeg er meget afhængig af mit syn når jeg skal holde balancen. Nå, ja, det er jo ikke en glæde. Jeg blev faktisk rigtigt ked af det da jeg måtte gå udenfor og sunde mig. Men så blev jeg glad igen, for hvor er der smukt omkring museet. Se fx bare denne sti som jeg lige fangede med mobilens kamera:

fuglsang kunstmuseum

De mange forårsløg jeg lagde i frugthaven sidste efterår myldrer op i plænen:

forårsløgspirer

Hyacinterne som længe har stået i krukkerne på terrassen (de bliver puttet under spejdertæpper når der er nattefrost), er ved at åbne sig …

hyacinter

… og mens vi sad på terrassen og nød synet af hyacinterne, drak vi te og spiste Karens cookies. Jeg havde altså bagt dem, men det er Karens opskrift.

Terrassen er i øvrigt en ting jeg vil vende tilbage til. For den skal skiftes ud, og det er der flere gode grunde til. Mere om den en anden dag.

forårsweekendglæder

Og sidst, men ikke mindst, har jeg hele weekenden glædet mig inderligt over at vi skal blive boende her på Vadekærgård. Jeg skal følge det store, smukke egetræ, som står i hegnet mod syd, hele sommeren, gennem efteråret og se det uden blade igen til næste vinter. Jeg elsker det træ. Og jeg elsker min gård.

egetræ i marts

Der har allerede været mange forårsweekendglæder, og måske kommer der flere i den nærmeste tid. Det håber jeg.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

16 meninger om “Forårsweekendglæder”

 1. Dejlig weekend I har haft bortset fra episoden på museet. Jeg kan godt forstå, du bliver skidt, din synssans er jo på vældigt overarbejde. Godt at der så var noget skønt at kigge på udenfor. Dejligt at der nu er ro på ift. at nyde din indsats sidste år med løglægning og alle de andre ting du fik lavet. Det bliver en skøn tid :-). Flot træ, jeg har også et yndlingstræ i haven, nemlig moreltræet. God dag til dig. Kh Mette

  1. Og nu blomstrer moreltræet snart! Der kan egetræet ikke være med 😉 Jeg ønsker også dig en dejlig dag! Måske skal vi begge lidt i haven …?
   Kh Nana

 2. Tillykke med jeres kraftfulde “vi bliver beslutning”. Dén ser ud til at give al den nødvendige glæde og ro – helt perfekt til et spirende forår 🙂

 3. Våren er nesten den beste årstiden med sine forventninger om alt det gode som skal komme fremover. Blomster, fuglesang, insekter, grønnfargen i naturen og deilig varm sol. Jeg håper bare på at tiden ikke går så veldig fort, for det gjør tiden på våren og sommeren ofte. Ønsker deg en nydelig dag.

  1. Ja, jeg elsker også foråret! Det kunne være rart om vinteren gik lidt hurtigere og vår og sommer ganske langsomt 🙂
   Tak! Jeg ønsker også dig en fin dag!

  1. Tak! Vi planlægger faktisk på livet løs lige nu, og der er en del bump på vejen. Vi skal bare finde ud af hvordan vi skal tackle bumpene – og imens husker vi at nyde at solen skinner og at lærken synger 🙂 Går det bedre med foden?
   Kh Nana

 4. Hej Nana
  Først må jeg sige TILLYKKE med jeres beslutning :o) om at blive boende på det skønne sted. Så meget idyl som i er omgivet af er der ikke mange steder der har. Så da jeg læste dit indslag med den gamle sofa, ja så sad jeg og stor smilede bagefeter.
  Nu glæder jeg mig til at læse dine indslag om alt det der kommer i den kommende tid, du har garanteret store have planer igang allerede :o)
  Masser af hilsner fra Linda.

  PS. Jeg læser dine indlæg hver dag på min mobil når jeg holder en lille pause, så derfor er jeg ikke så god til at få kommenteret :o) men jeg er stadig med.
  Knus

  1. Hej Linda.
   Tak for din søde kommentar! Og, ja, tak – vi er glade for at vi beholdt både sofa og bondegård 🙂 Nu gælder det bare om ikke at have for mange ambitioner om hvad der skal udføres i haven, men dahliaknoldene skal i hvert fald lægges!
   Jeg glæder mig også til at se hvad du får ud af din nye, store have 🙂
   Knus

 5. Hvor er det et flot og stateligt egetræ. Jeg holder så meget af egetræer, bare tanken om, hvor gamle de kan blive, giver mig en slags ydmyghed over for dem. Godt du ikke flyttede fra det træ!

  Hilsen Elna

  1. Ja, der er altså noget over sådan et egetræ! Og jeg er glad for at jeg har genvundet udsigten til træet 🙂
   God tirsdag til dig, Elna!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.