Fødselsdag i Gavnø Slotspark

I dag har min far fået sin fødselsdagsgave. Han har fødselsdag i januar, men de seneste år har vi givet ham en forårsudflugt i fødselsdagsgave. I dag indløste han årets gave da vi var med ham og min mor i Gavnø Slotspark hvor vi så tulipaner i lange baner og spiste frokost.

gavnø slotspark

Derefter tog vi herhjem hvor vi drak te på gårdspladsen i det skønneste forårsvejr. Sådan en dag bliver jeg altså helt glad af.

orange tulipaner

Man må have hund med i slotsparken, så vi havde vores tre og mine forældres ene hund med. Bagefter legede de i haven herhjemme, så det er nogle trætte hunde vi sidder tilbage med.

tulipaner paa gavnø

For mig et det først rigtigt forår når jeg har været en tur på Gavnø og set tulipaner.

tulipaner

Så nu er det rigtigt forår, og, nej, hvor er jeg klar til det!

gavnø slotspark

Tulipanen herunder hedder Popcorn, og det er da bare et af de bedste, mest passende tulipannavne jeg længe har mødt.

tulipanen popcorn

Jeg håber at forårssolen også har skinnet på dig i dag!

P.S.: Du kan se flere tulipanbilleder fra Gavnø hvis du følger mig på Instagram.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

20 meninger om “Fødselsdag i Gavnø Slotspark”

 1. Der er så smukt på Gavnø, når tulipanerne blomstrer – og vejret har da været helt perfekt til en forårsudflugt i dag 🙂

 2. Det lyder som en rigtig dejlig dag I har haft!
  Vi har faktisk planlagt en dag med familien i Gavnø slotspark om 14 dage 😀
  Så det kan jeg jo godt se frem til, kan jeg se.
  Vi plejer at lave en familiedag en gang om året, hvor vi tager ud og oplever noget sammen. Og hvis vejret er godt, går den altså til Gavnø i år 😉
  Jeg håber at det bliver solskin den weekend!

  Rigtig god weekend!
  Knus Vibeke

  1. Vi krydser fingre for godt vejr til jeres familiedag! Der er så fint på Gavnø i disse uger 🙂
   Tak, Vibeke, og god søndag til dig!
   Knus

 3. Det må være så dejligt at gå rundt alle de flotte tulipaner, sikke et skønt syn :-). Her skinnede solen også og jeg var selvfølgelig ude i haven :-). God søndag til dig og dine, her er der allerede det skønneste vejr. Kh Mette

  1. Tak, Mette, og god søndag til jer! Her er det IGEN overskyet, og jeg er så glad for at vi valgte i går til vores udflugt 🙂

 4. En udflugt i fødselsdagsgave er en dejlig ting. Vi var også på Gavnø en gang, da vi boede i København. Det er den skønneste oplevelse. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at en tur til Holland må på programmet – til Keukenhof. Alle haveguruerne priser den til skyerne, og så langt er der jo heller ikke til Holland.
  Kh, Karen

  1. Jeg gik netop i går og talte om Keukenhof, for det må da bare være en fantastisk oplevelse. Måske næste år …
   Kh Nana

 5. Vilken jättefin utflykt, tulpanblomningen är magisk. Så bra att man får ha hund med sig, det får man inte här i Göteborg tyvärr.
  Ha en fin söndagskväll. Tack för dina söta hälsningar hos mig <3
  Kram Maria

  1. Det er simpelt hen så fint at man må have hund med i slotsparken. Dem der ejer godset har selv en hund der går frit rundt imellem gæsterne. Andre hunde skal selvfølgelig være i snor 🙂
   Tak Maria og i lige måde!
   Knus

 6. Åh de smukke tulipaner, det var da en dejlig fødselsdagsgave at give I forrige uge var mine forældre en uge i Holland, og de besøgt bl.a. Keukenhof, det er den vildeste oplevelse med alle mulige blomstrende blomsterløg, i millionvis, flot med flot på iflg. dem. Så får I chancen, så er det bare afsted 🙂
  Knus Carina

  1. Jamen, som jeg lige er blevet enig med Karen om i en kommentar herover, så er Keukenhof da vist et sted man bare MÅ besøge 🙂 Det kan være vi ses derovre næste forår, Carina 🙂

 7. Tak for kavalkaden i en dejlig by Næstved og smukke romantiske Gavnø. Der trådte jeg mine barnesko hver sommer, da det var en tradition at se tulipaner med duft og bilerne var smykket med kranse omkring bilruden for dem der altså ville spændeer en formue. Må sige tulipanen popcorn lever op til sit navn.
  Rigtig god mandag og hele ugen
  Fra Grethe

  1. Jeg kendte ikke traditionen med at have kranse på bilerne. Det lyder da ret sødt 🙂
   Ja, ligner den ikke bare popcorn på en prik?!?
   Tak, Grethe og god uge til dig!

 8. Tulipanerne og parken omkring Gavnø er et besøg værd!

  Det er fantastisk at se det farverige flor af tulipaner i parken, og det er også en fin tradition, når Gavnø hvert år indbyder folk til selv at hente de afblomstrede tulipanløg. Derefter lægger Gavnø i tusindvis af nye tulipanløg i bedene i parken til glæde for de mange besøgende i den kommende sæson.

  Parken omkring Gavnø Slot er en oplevelse for både børn og voksne med blomster, sommerfugle, geder, spændende legeaktiviteter, bryggeri, Jule Bazar o.m.m.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.