Fødder og fodtøj

fodtøj


Indlægget indeholder reklame

Jeg kan godt lide pæne ting. Jeg kan godt lide pænt fodtøj. Før i tiden gik jeg ofte i høje hæle, det er nemlig pænt, synes jeg. Nu er jeg svimmel, og så er høje hæle ikke så smart. Jeg bruger i øvrigt langt det meste af min tid på gården hvor jeg går over toppede brosten, ind i hønsegården, ud til ænderne, tur med hundene, rundt i køkkenhaven og andet i samme stil. I min hverdag er der ikke ret meget der lægger op til højhælede sko. Men jeg har mange pæne bysko. Også mange, mange flere end dem på billedet herunder.

De har dog ikke været ude af garderoben i sommers, for da gik jeg i flade sandaler.

De pæne, højhælede bysko kom heller ikke ud i luften i løbet af efteråret hvor jeg vekslede mellem mine to par gummistøvler.

Der er så bare sket det at jeg har fået alvorligt ondt i hælene (pga. svangsenebetændelse eller hælsporer, hvilken af de to er lidt uklart). Derfor er jeg begyndt at stikke i et par højhælede når jeg kan komme afsted med det. Det aflaster nemlig hælene.

Da sko med høje hæle ikke er en varig løsning når man bor på en bondegård, er jeg gået på jagt efter sko med god støtte. Sko som nok er flade, men hvor man ikke banker hælene hårdt i jorden for hvert skridt (det gør så ondt!) Jeg er faldet over disse hos Engelbert Strauss, og dem har jeg bestilt. Nu håber jeg at de nye sko – sammen med besøg hos en fysioterapeut, kan hjælpe. Det er sjovere at gå når det ikke gør ondt.

6 meninger om “Fødder og fodtøj”

 1. Sikke mange lækre sko du har! Jeg kan også godt lide højhælede, men kun når der skal være fest! På job har jeg som regel noget med en moderat hæl på og i haven flex-træsko med hælkappe! Lige nu ejer jeg ikke et par gummistøvler, men nupper et par af børnenes, hvis jeg en sjælden gang, skal bruge nogen. Jeg håber, du får styr på din hæl – det er bare ikke rart med ondt i fødderne.

  1. Jeg har virkeligt mange sko og virkeligt meget tøj. Og det er ret fjollet, for i det daglige bruger jeg det jo ikke … Jeg har aldrig prøvet flex-træsko, men de er måske heller ikke tossede … Tak! Jeg håber også at jeg kan komme til at gå uden at det gør ondt. Det er sådan en underlig ting at gå til lægen med: “Jeg har ondt under fødderne”. Men jeg gjorde det forleden, og nu har jeg en henvisning til fysioterapeut, så der er håb forude 🙂

 2. Jeg er også som deg, nemlig at jeg liker pene ting. Du har mange flotte sko. Jeg har nemlig samme gummistøvler som deg, Ilse Jacobsen. Jeg er bare så glad i de , for er uunnverlige i hagen 🙂
  Får håpe at dine nye sko er gode.

  1. Ja, jeg synes ellers også at gummistøvler er uundværlige, og jeg håber at mine fødder på et tidspunkt holder op med at gøre ondt, så jeg igen kan futte rundt i mine elskede røjsere 🙂

 3. Sikke mange fine sko. Uha, som jeg føler med dig, er sluppet af med det på den ene fod/hæl, men går stadig til behandling med den anden endnu, for Søren det gør såååå ondt, kunne slet ikke gå ned på hælen, så var tågænger i lang tid, ( osse fordi jeg gik for længe, det var jo ikke noget man skulle rende til læge om, det måtte da snart gå væk af sig selv igen…), men det VAR jo noget man skulle til Fyssen med…..
  Nogle indlæg jeg er rigtig glade for er Align footwear, måske du kender dem? Håber snart du slipper af med dem igen. Knus Carina

  1. Åh-ja, jeg har det præcis på samme måde! Jeg følte mig helt tosset da jeg endelig gik til lægen og sagde at det gør ondt under fødderne … Jeg har prøvet flere indlæg, men vist ikke Align; det vil jeg straks undersøge. Tak, Carina!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.