Fluebenet i november: Gæsteværelset

gæsteværelset

Jeg er en smule sent ude med november måneds flueben. Gæsteværelset har ellers stået færdigt i flere uger, men min idé med at udgive et lille julekalenderindlæg hver eneste dag frem til juleaften, gør at jeg ikke når ret langt med de andre indlæg jeg gerne vil udgive. Det gør ikke noget, for det er rart at have et lager af ideer og udkast til kommende blogindlæg. Og her kommer faktisk november måneds flueben:

På Vadekærgård havde vi tre gæsteværelser. Det var faktisk i overkanten. Her har vi ét, og det er fint. Det er husets næstmindste værelse og det rum med lavest til loftet. Det er hyggeligt, synes jeg. Vi har malet det i samme sandfarve som vi har i salonen. Her er blevet plads til en kommode, en lænestol og – naturligvis – en seng med et lille sengebord.

gæsteværelse

Jeg er ikke den eneste der synes at gæsteværelset er hyggeligt. Det synes Rosa også. Det er faktisk sådan at der følger en sovekammerat med når man overnatter hos os. Rosa betragter nemlig gæsteværelset som sit værelse og forlader det ikke uden videre bare fordi andre flytter ind. Hun synes tværtimod at det er hyggeligt med selskab.

kat

Kommoden herunder har jeg planer om at male i en sart lyseblå farve, og så vil jeg sætte nye skuffeknopper på. Men det bliver tidligst en gang til sommer. En dag med sol og lammeskyer hvor jeg kan stå og male på gårdspladsen.

kommode

Selv om der stadig er meget vi ønsker at gøre her på gården, og selv om vi konstant lever i byggerod, kunne vi altså også i november sætte flueben ved et færdigmalet og -indrettet værelse. Hvis du vil se tidligere måneders afsluttede projekter, finder du dem her:

Juli
August
September
Oktober

9 meninger om “Fluebenet i november: Gæsteværelset”

 1. Det er godt nok flot at Rosa har sit eget værelse, men så har hun vel fred for hundene? Vores katte ved også nok hvor gæsteværelsets seng er, hvis nu døren skulle stå åben. kh. Ulla

  1. Ja, det er fine forhold 🙂 Jeg nænner ikke at lukke døren til gæsteværelset når Rosa nu er så glad for det. Når vi har overnattende gæster, er det oftest mine voksne børn som mener det er en vigtig del af oplevelsen at dele værelse med Rosa 🙂
   Kh Nana

 2. Jeg sidder her og tænker, du har da to børn, er de aldrig hjemme samtidig eller er der et gæsteværelse mere?
  Den der kommode er lige sådan en jeg leder efter, en der kan stå under vinduerne i vores “nye” gæsteværelse. Men den er jo nok ikke købt fornylig, for så vil jeg gerne vide, hvor du har købt den?
  Kh Lisbeth

  1. Nu bor vi jo så relativt tæt på de unge mennesker at de gerne bare kommer på éndagsvisit og tager hjem igen, men vi har endnu en seng, så vi har plads til flere når det skal være 🙂
   Kommoden er en Søren “altid” har haft. Den var i ubehandlet træ da jeg lærte ham at kende. Så malede jeg den, og nu er jeg klar til at male igen. Men jeg ved desværre ikke hvor den er fra, kun at den er ret gammel. Det er nemlig smart med en kommode på gæsteværelset. Mon ikke du kan finde en i Jysk eller sådan et sted – og så male den …?
   Kh Nana

 3. Det er da blevet rigtig fint, og ja dyrene skal forkæles. Mine katte bliver i hvert fald forkælet bigtime… og hvor er Rosa fin som hun ligger der og slænger sig. Hilsen en crazy cat lady 😉

  1. Katte er også gode til at forkæle sig selv 🙂 De skal nok holde sig til hvis der opstår et interessant sted at ligge, i hvert fald (det kunne fx være en lækker papkasse) 🙂
   Kattehilsner fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.