Fløjlsbløde vægge og hvidmalede gulve

hvidmalede gulve


Indlægget indeholder reklame

Vi er nået et godt stykke vej med stuerne. Vægge og gulve er klar. Der mangler nogle detaljer. Kontakter, fx, men dem er der gjort klar til. Vi har købt radiatorskjulere som snart bliver sat op. Paneler, lister og døre er også på vej.

hvidmalede gulve

Når vi er er kommet så langt, skyldes det især at jeg var heldig da jeg for en måneds tid siden ledte efter et firma der kunne hjælpe os med at slibe og male trægulvene i stuerne. Jeg faldt tilfældigt over Gulv Express som imponerede med at udføre arbejdet både hurtigt og effektivt. Og billigt.

gulv-express

Siden fandt jeg ud af at de også udfører malerarbejde. De har stået for alt arbejdet med at forvandle væggene og lofterne i stuerne så de nu står fløjlsbløde og nymalede. Man kan slet ikke se at døre er blændet og nye døråbninger lavet. Man kan ikke se at loftet for et par uger siden var et forsænket trælisteloft. (Hvis du læser indlægget her, kan du få et indtryk af hvordan stuerne så ud for 3 uger siden).

stuer en suite

Vi har talt med firmaet om at de skal hjælpe os igen når vi har samlet kræfter og penge. Der er stadig rum der trænger til en overhaling. Men i første omgang vil vi koncentrere os om at rykke ind i stuerne og for alvor gøre dem til vores.

Vi har altid holdt af den lette, lyse, skandinaviske stil, og nu hvor vi bor midt i sommerlandet, giver vi sommerhusstemningen en tak ekstra.

sommerhusstemning

I dag satte vi nogle lette møbler på plads i stuerne. I næste uge kommer flyttemændene forbi og hjælper med at bære de tunge ting på plads. Siden skal jeg nok vende tilbage med flere billeder fra stuerne.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

20 meninger om “Fløjlsbløde vægge og hvidmalede gulve”

 1. Rigtig spændende at læse om jeres flytning og spændende forvandling af nyt sted. Det bliver bare så flot. Jeg ville have et spørgsmål til det firma du henviser til. Skal der ikke fuges mellem gulvbrædderne, inden der males.

  1. Tak, Mette!
   Vi har selv fravalgt fugning. Vi kan godt lide det lidt “tilfældige” look 🙂
   Gulv Express virker super professionelle, og jeg er sikker på at de også gerne vil fuge hvis man ønsker det.

 2. Uha, kan allerede fornemme den hyggelige stemning I er ved at skabe i stuerne. Flot arbejde :-). Knus Carina

  1. Uh, jeg glæder mig til at møblerne kommer ind, så man kan sætte en lille buket og et stearinlys hist og her 🙂
   Tak for din søde kommentar, Carina! Og god ny uge til dig!
   Knus fra Nana

 3. Dere har kommet kjempelangt på så kort tid! Det ser ut til å bli helt nydelig Nana.
  Gleder meg til å se hvordan det blir etter hvert med møbler. Du har en delikat smak.
  Hilsen fra Turid

  1. Vi har altså også været heldige med super effektive håndværkere 🙂 Jeg glæder mig også til at se det med møbler – og paneler og karme og radiatorskjulere og den slags.
   Tak for din søde kommentar, Turid!

  1. Hej Elisa.
   Det er faktisk tre forskellige farver, men det er så svært at gengive på billeder. Vi har brugt kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living: Antique cream, Soft sand og Warm cream. De er pæne 🙂

 4. Tøj hvor er det bare blevet flot allerede. Det er heldige huse der får jer som indflyttere! Glæder mig til at følge med og se jer forvandle det til endnu et drømmehjem. Jeg er iøvrigt så glad for at du deler de “grimme” førbilleder, selvom du skriver at det koster dig overvindelse. Det gør det jo meget sjovere for mig som læser og jeg tror selv du bliver så glad for de billeder med tiden.

  1. Tak, Marina 🙂 Jeg elsker selv at se før-og-efter billeder, men jeg er slem til at glemme at tage før-billeder. Denne gang prøver jeg at huske det. Det er nemlig sjovt at se bagefter som du også skriver.
   Forsat god, solrig sommer til dig!

 5. Hvor bliver det bare godt. Du kan indrette alle steder og gøre dem smukke, det er jeg helt sikker på. Men det allerbedste er den glæde, der lyser ud af dine indlæg om Ravnegården. Jeg tror, I endelig har fundet helt på plads.
  Kh, Karen

 6. Tak, Karen! Du har ret: Det føles virkelig som om vi endelig har fundet helt hjem. Det føles bare så rigtigt at være her.
  Kh Nana

 7. Hvor bliver det flot! Jeg er helt vild med sommerhusstemningen og de hvidmalede trægulve. Virkelig smukt 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.