Flødeskumskager til både høns og mennesker

I går var vi i Næstved Storcenter. Ingen af os bryder os det mindste om storcentre, men vi skulle i Telenor for at købe en ny telefon til min mand, og der var ingen vej uden om. Det slap vi ret godt fra, og da vi på vejen ud kom forbi Bilkas bager, mente vi at vi havde gjort os fortjent til flødeskumskager til eftermiddagsteen. Så vi købte to kager.

flødeskumskager

Jeg holdt æsken med kager. Da vi kom ud på parkeringspladsen, kom der et vindstød, vinden tog fat i æskens låg, og æsken blev revet ud af hånden på mig. Kagerne faldt ud og lå efterfølgende i en noget miserabel tilstand på asfalten.

medalje

Min første tanke gik til hønsene der elsker kager, så jeg skrabede resterne af en kartoffelkage og en medalje tilbage i æsken for at tage dem med hjem. Vi måtte fortælle de forbipasserende som virkede bekymrede for hygiejnen, at kagerne ikke var til os selv, men til vores høns.

isa warrens

Og hønsene blev så glade. Der var nok til alle, men de tre skrappe Isa Warrens sørgede for at komme først til fadet. Det er ikke altid nemt at være Araucana i hønsegården.

flødeskumskager

Vi købte et ny sæt kager til os selv. Og sådan blev der flødeskumskager til både høns og mennesker. (På billedet oven for er det vores kager til venstre og hønsenes til højre). Og sådan blev vi endnu engang bekræftet i at det er godt at have høns.

eftermiddagste

Der skal helt sikkert være plads til høns i vores næste hjem. Men det er en helt anden historie som jeg formentlig vil vende tilbage til med jævne mellemrum …

18 meninger om “Flødeskumskager til både høns og mennesker”

 1. Fantastisk historie. Kan nemt forestille mig de andres undrende og forarget blikke. Og sikken en hønsefest. De må lægge de skønneste æg. Smukt med vintergækkene. Vi havde ikke nogle i haven, da vi rykkede ind for 12 år siden. Men de har slev fundet vej og er blevet til pænt mange. Har selv lagt den dobbelte vintergæk. Må ud og tjekke hvor langt den er kommet.
  Dejlig weekend til jer.

  Knus Susanne Josephine

  1. Åh, dobbelte vintergækker er så smukke. Og Dorothealiljer som jeg havde mange, mange af i vores forrige have … Det er en dejlig tid når de små blomster pibler frem 🙂
   Tak, Susanne Josephine, og i lige måde!
   Knus

 2. Skønt indslag. Godt du tænkte på hønsene, jeg ved ikke om jeg havde tænkt på vores katte, hvis jeg havde stået i den situation. Vi har ingen høns, men duer. Mange hilsner fra Ulla.

  1. En af de store fornøjelser ved at have høns er at man aldrig kommer ud i madspild 🙂 Det er i det hele taget hyggeligt at have fugle. Vi har også ænder, og jeg gad også godt have duer …
   God weekend til jer!
   Kh Nana

 3. Heldige høns og I kunne få fat i et nyt sæt kager til teen, held i uheld, at kunne smutte ind og købe…. De ser lækre ud. Dejlig weekend til jer og alle dyrene. Knus Carina

 4. Kom til at grine højt, kunne lige se de bekymrede miner for mig, da du samlede kagerne op.
  Godt i fik et ekstra sæt med hjem til eftermiddagsteen. Heldige høns, kan godt forstå de skal flytte med.

  Kærlig hilsen Anette

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.