Farvede æggebakker i massevis

æggebakker


Indlægget indeholder reklame

Omlet.dk er en webshop som netop er kommet til Danmark. De forhandler forskellige produkter til dyr, blandt andet har de mange fine ting til hønsehold.

Jeg blev for nylig tilbudt at prøve nogle af deres produkter, og jeg var ikke i tvivl om hvad jeg skulle bede om: Nogle af de skønne, farvede æggebakker.

farvede æggebakker

Jeg har noget med æggebakker. Eller rettere: Jeg har noget med ting lavet i papir og pap i lækre farver. Lige siden jeg som 8-årig fik Mit første posthus med alle mulige blanketter i fine farver, har jeg været solgt til den slags.

Og jeg har haft farvede æggebakker i al den tid jeg har haft høns. Dog er disse fra Omlet i pænere, mere douce farver. De er desuden en del billigere, end dem jeg tidligere har brugt.

omlet

Jeg synes at hjemmelagte æg i en farvet æggebakke er den hyggeligste gave at have med når jeg skal ud. Jeg håber at modtagerne stadig er med på ideen, for med alle de æggebakker jeg har nu, er der til mange, mange værtindegaver.

farvede æggebakker

Vi har altså æggebakker nok, men vi mangler høns. De høns vi har, er ikke super flittige til at lægge æg. Vi har planer om en større hønsegård i vores nye have. Og jeg drømmer om mange forskellige slags høns. Jeg elsker høns. Og jeg elsker at have høns.

omlet æggebakker

Da jeg var i gang med at fotografere æggebakker, slog det mig at de egner sig glimrende til opbevaring af skrøbelig påskepynt. Jeg vil i hvert fald have nogle i påskekassen fra nu af.

påskepynt

Jeg er så glad for mine æggebakker, men efter den seneste uges sne og kulde hvor westierne har frosset, fortryder jeg næsten at jeg ikke bad Omlet.dk om et par tweedjakker

 

18 meninger om “Farvede æggebakker i massevis”

  1. Ja, æggebakkerne er så fine i pastelfarver 🙂
   Tusind tak! Vi glæder os, og jeg er glad for at du vil følge med!
   God uge til dig, Inger Marie!
   Kh Nana

 1. Det er da en fantastisk værtindegave. Og det lyder som om, i får brug for flere af de skønne æggebakker, når i snart flytter. Stort tillykke med huskøbet. Og perfekt indflytningstidspunkt.

  Kærlig hilsen Susanne Josephine

  1. Tak, Susanne Josephine! Jeg glæder mig altid til foråret, og endnu mere i år hvor vi skal flytte til vores nye sted 🙂 Og så må vi have bygget en stor hønsegård …
   God uge til dig!
   Kærlig hilsen Nana

 2. Åh, den hjemmeside har meget fint til en kaninejer som mig. Men 150 kr. fragt er godt nok en del i overkanten for mig, hvis man kun skal have varer i småtingsafdelingen. Øv 🙁
  Super fine æggebakker, og god idé til opbevaring af påskepynt!

  1. Åh, Cecilie, jeg har slet ikke været opmærksom på den høje pris for levering. Jeg fik, som skrevet, æggebakkerne foræret, og jeg betalte heller ikke for fragten. Jeg kan se på Omlets Facebookside at de af og til har gratis fragt. Men jeg vil skrive til dem og spørge om de kunne overveje at ændre deres almindelige leveringspriser 🙂 – De har så mange fine ting man ikke lige finder andre steder, og det er da ærgerligt hvis man fravælger at handle der pga. fragtprisen …

    1. Hej igen-igen, Cecilie 🙂 Omlet har nu meldt tilbage at de har indført en fragtpris på 46 kr. for mindre forsendelser, så nu kan du måske alligevel få nogle ting til dine kaniner …

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.