Et liv med hund

et liv med hund


Anmeldereksemplar

Titlen på dette indlæg kunne næsten være navnet på min blog, men det er noget helt andet – nemlig titlen på en bog af Søren Ryge Petersen. Et liv med hund – fortællinger om et venskab udkom i efteråret hos Lindhardt og Ringhof. Jeg har været så heldig at få et anmeldereksemplar af bogen, og jeg har netop læst den.

Søren Ryge Petersen fortæller med stor fortælle- og hundeglæde i korte kapitler om sit liv med hund.  Nogle kapitler er kortere end andre. Fx er kapitlet om opdragelse ganske kort, for YoYo, som Ryge Petersens hund hedder, er ikke blevet opdraget.  Et liv med hund er i det hele taget befriende renset for “rigtige” meninger og løftede pegefingre.

boganmeldelse

Bogen er en feel good bog, og man smiler mens man læser. Der er levende beskrivelser af dagligdags oplevelser som når YoYo er med på arbejde, og der er mere dramatiske indslag som beretningerne om de gange hun har været forsvundet. Igennem hele bogen løber en rød tråd af venskab. Det venskab som opstår mellem menneske og hund. Jeg kender det selv, og jeg glædes dagligt over mine hundevenner. Da jeg læste bogen, blev jeg hele tiden mindet om hvor ganske særligt forholdet mellem menneske og hund er. Det er godt at blive mindet om.

et liv med hund

Et liv med hund er den perfekte gave til enhver hundeelsker – og måske også til dem der endnu ikke er helt overbevist. Bogen er anbefalelsesværdig, og det er et liv med hund(e) også. Herunder et billede af vores tre hunde på dagens spadseretur.

et liv med hund

Et liv med hund finder du blandt andet hos Lindhardt og Ringhof.

8 meninger om “Et liv med hund”

 1. Ej hvor sjovt. Mig som ikke rigtig gider at læse bliver dog interesseret Nana.
  Måske et gave eksempel til min mor.
  Jeg trækker lidt på smilebåndet. For jeg elsker Søren Ryge.
  Har mødt ham masser af gange som barn. Mine børn kalder faktisk mig for Søren Ryge. Da jeg altid har en historie eller anekdote man kan ryste ud af ærmet. Præcis som ham, mener de!
  Endnu sjovere er det at den mellemste gik i klasse med Søren Ryges nevø.
  Så vi føler os lidt i familie med ham her mod nord :)))))))

  Godt nytår
  Klem
  Charlotte

  1. Jamen, hvis du alligevel vil læse en enkelt bog i 2018, kan jeg anbefale den! Den er fuld af små, hyggelige fortællinger, og søde billeder. – Og når du faktisk er lidt i familie med forfatteren, er du næsten nødt til at få fat i et eksemplar af bogen
   Tak, Charlotte og rigtigt godt nytår til dig og din familie!
   Knus

 2. Den bog skal der nok være mange hundeejere, der bliver glad for.
  Min søster har lige fået hund (Schnauzer) – måske jeg skulle købe den til hende i fødselsdagsgave 🙂

  Godt nytår.

  1. Hvis man kan lide Søren Ryge og hvis man kan lide hunde, er der næsten ingen vej uden om “Mit liv med hund” 🙂
   Tak, Lone, og godt nytår til jer!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.