Et generøst menneske og hendes have

I går var min mand og jeg inviteret til havekomsammen hos Anette der har skabt Fru Pedersens have. Vi har aldrig før mødt Anette og hendes mand, John, og alligevel inviterede de os til et meget fint arrangement med både havevandring, kaffebord og middag. Det er da generøst.

romantisk have

Jeg blev helt rørt da jeg modtog invitationen, vi har glædet os længe, og da dagen for besøget oprandt i går, blev vi ikke skuffede. Tværtimod.

græssti

Vi mødte en masse gode mennesker, og Anette er fuldstændig ligeså sød, imødekommende og inspirerende i virkeligheden som på sin blog og i have-TV.

fru pedersen

Jeg har set mange billeder fra Fru Pedersens have, og jeg vidste at den er smuk, men den er altså endnu smukkere i virkeligheden end på billeder.

fru pedersens have

Jeg oplever Anette som et meget generøst menneske, og jeg genkender hendes generøsitet i haven der er som et overflødighedshorn af dejlige oplevelser. Fru Pedersens have er fuld af liv og livsglæde. Der er høns, duer, gæs, ænder og kattekillinger.

gaas

Der er massevis af træer, buske, blomster. Der er fantastisk mange charmerende opstillinger. Der er et utal af fine huse som er fuldstændig yndigt indrettet.

soveskur

Jamen, der er bare meget af alt det gode. Og allevegne er haven præget af sine ejeres generøsitet.

fru pedersens have

Hvis du ikke har besøgt Fru Pedersens have, vil jeg anbefale at du tager turen. Og hvis du allerede har besøgt haven, ved du at du nok må afsted igen.

vandpumpe

Under alle omstændigheder kan du komme med i Fru Pedersens have igen i mit næste indlæg. For jeg har så mange billeder at vise og så meget at fortælle at jeg ikke kan nå det hele i ét indlæg. Fortsættelse følger …

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

21 meninger om “Et generøst menneske og hendes have”

  1. I lige måde, Charlotte! Det var så godt at mødes i virkeligheden! Og sikke et sted at mødes 🙂
   Tusind tak og i lige måde til dig og dine!
   Knus

 1. Jeg tænkte nok, det var der, din Jyllandstur gik hen! Vi kunne desværre ikke deltage, men hvor er det skønt at høre, at I havde en fantastisk dag hos Fru Pedersen – jeg vil glæde mig til at se mere i dit næste indlæg.

  1. Ih, hvor ærgerligt at du ikke var der, for jeg ville så gerne have mødt dig i virkeligheden! Men man kan jo nu engang ikke nå det hele. Jeg håber vi ses en anden god gang, Aase!

 2. Sikke et flot arrangement Fru Pedersen havde inviteret til, dejligt at se dine billeder og høre din fortælling.

 3. Kære Nana
  Også 10000 tak for sidst herfra, hvor var det dejligt at møde dig irl, og at se din mand. Syntes også du rammer plet med ordene og beskrivelsen af Fru Pedersen og haven. Dejlige billeder derfra, glæder mig til fortsættelsen:-)
  En vidunderlig oplevelse at have været en del af, og sikke en skøn følelse at køre hjem med.
  Håber i havde et par gode senge at sove i og en smuk oplevelse mere med hjem.
  Kærlige hilsner og knus fra Anette

  1. Ja, det var så fint at mødes derude i den virkelige verden 🙂 Jeg sidder stadig med sådan en god følelse i krop og sjæl. Jo-tak, vi fik lidt mere tur ud af det i løbet af lørdagen – men det bedste var nu Anettes have og at mødes med jer allesammen!
   Knus fra Nana

 4. Det lyder hyggeligt og I var også heldige med vejret til festen:-) Fru Pedersens have er fuld af dejlig stemning og Anette som jeg mødte sidste år da jeg besøgte haven, er som du skriver virkelig sød, generøs og et meget flittigt menneske.

 5. Hvor hyggeligt med dejligt samvær med andre haveelskere og så i de skønne omgivelser :-). Dejlige billeder fra haven og sjovt at andre fanger nogle andre vinkler end haveejerne selv :-), glæder mig også til flere billeder. God søndag til dig. Kh Mette

  1. Ja, det er nemlig altid sjovt at se havebilleder der er taget af andre end haveejerne. Jeg havde ikke tænkt på at det måske også gælder mine billeder, men jeg har selv ofte oplevet at en have bliver som ny når den bliver set gennem en ny kameralinse.
   God ny uge til dig, Mette!
   Kh Nana

  1. Ja, sådan en have er også min yndlingshave. Jeg har allerede lyst til at tage på besøg derovre igen 🙂 Indtil videre følger der snart et nyt blogindlæg …

  1. I lige måde, Karen. Det var så fint at mødes. Og, ja, det bliver vi altså nødt til at gentage! I er også altid velkomne til at bo her hos os når I kommer til Sjælland 🙂
   Kh Nana

 6. Kære Nana
  Det var en helt fantastisk dejlig dag og aften
  Du har så evigt ret i at John og Anette er det perfekte værtspar. Deres have er det rene paradis og man kan bruge rigtig mange timer der.
  Tak for en hyggelig dag og fine billeder

  Knus Lone

 7. Sikke da en skøn oplevelse – og dejlige billeder ;0)
  Håber det bliver i år, min mor og jeg kommer afsted på vores “mor-datter tur”, så skal vi helt sikkert besøge Fru Pedersens have..

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.