En weekend fuld af gode ting

gode ting

Denne weekend har været fuld af gode ting. Vi har været i København på besøg hos gode venner. Vi var inviteret sammen med nogle søde mennesker som vi ikke kendte i forvejen, og så føler man sig beriget. Vi blev forkælet med god mad. Det er altid dejligt, og især når man selv er køkkenløs og på tredje uge lever af Brugsens måltidsalater spist direkte af plastikbakken med den lille-bitte plastikske der følger med. (Ikke at der er noget i vejen med de salater, vi trængte bare til en pause).

det ny teater

I dag har vi været til min mors fødselsdag med hele familien. Det var hyggeligt, og vi er næsten lige kommet hjem. Jeg tog nogle billeder på mine forældres altan. Der er altid så fint, og selv her midt i november følte jeg mig hensat til Italien da jeg stod derude.

citrontræ

Som det fremgår af billederne, har vi oplevet endnu en dag med det skønneste novembersolskin.

gode ting

Selv gode ting gør træt når de falder tæt, og lige nu er jeg træt. Men træt på den gode, mætte måde.

14 meninger om “En weekend fuld af gode ting”

 1. Sikke en dejlig weekend kære Nana . Der er ikke noget bedre end at være træt på den gode måde, på grund af skønne oplevelser.
  Sjovt med Citrontræet… troede slet ikke mine citroner kunne blive til noget med det grå, våde vejr vi har her i Nordjylland. Men idag kunne jeg se de ikke er helt grønne mere, men på vej til at blive gule. Neeej hvor blev jeg glad.
  Rigtig god søndag aften.

  Knus, Lone

  1. Held og lykke med citronerne! Citrontræer er så smukke. Jeg havde et på Vadekærgård, men det gik til.
   God mandag til dig, søde Lone!
   Knus fra Nana

  1. Ja, det har været en hyggelig weekend 🙂 Nu er det mandag, og maleren er gået i gang i køkkenet. Det er heller ikke så dårligt 🙂
   God mandag til dig, Ingrid!
   Kh Nana

  1. Næste gang jeg skal have nyt køkken (lad det vare længe!), skal det ikke være så faretruende tæt på jul. Det eneste vi er helt sikre på er at det ikke når at blive funklende klart. Vi håber bare på nogenlunde funktionelt 🙂
   Kh Nana

 2. En weekend tur kan godt trætte i første omgang, men efterfølgende er det en god energibooster. Spændende med dit nye projekt ift at linke til div. hjemmesider. Hvem tjener når man falder over en hjemmeside på Facebook ? Så hellere støtte hvor firmaerne er troværdigt blåstemplet 😉 Jeg elsker for øvrigt Magnolia Living, når man nu ikke har råd til den ægte brocanteri.

  Knus Susanne Josephine

  1. Uh, det er svært det med reklamerne. Jeg synes det er fair nok at de er der – også på Facebook, men man bliver så træt hvis der er overvældende mange reklamer. Og så hader jeg at jeg bliver bombarderet med reklamer for sofaer hvis jeg har kikket på sofaer. Når jeg har set på en sofa og er gået videre, er det jo fordi jeg ikke vil have den! Så lad være med at vise mig den 100 gange!! Fordelen ved de små reklamer jeg har kastet mig ud i er at jeg vælger dem. Og, ja, Magnolia Living er en fin butik 🙂
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.