En tur hos frisøren

På billedet herunder ser du Bella da hun overvågede havearbejdet i søndags.

bellaindenfrisoer

Det næste billede er taget i dag og forestiller Bella (tv) og Asta. I mellemtiden har de to været en tur til frisøren. Jeg skal da love for at man får noget for sine frisørpenge når man er en westie …

westier-efter-frisøren

Mens westierne var til frisøren, var Olga og jeg på visit i Nordsjælland hvor vi besøgte denne lille lækkerhed og hendes mennesker, så vi fik alle noget godt ud af dagen.

nala

 

Gem

Gem

Gem

9 meninger om “En tur hos frisøren”

 1. Gad vide hvamin d Bella siger til den nye hundefrisør? 🙂 Som du ved hader Vilmer det der klipning lige så meget som han hadede trimning, men hvor kan han springe glad rundt ,når han er blevet lettet og nettet:-))))) Jeg synes forresten at han minder om æseldyret fra Peter Plyds når han er langhåret – du ved den “der er ingen der kan lide mig” og ALT er så trist – attitude.

  Bella ser ikke helt så fortabt ud, men så sød med tjavserne. Dine til skønheder ser lækre ud som de ligger der nyklippede og hvide.
  Den lille hvalp er skøøøøøøn!

   1. Mine er helt enige med din Vilmer 🙂 De hader frisørbesøg. De bliver trimmet nu, men når de når en vis alder, plejer vi at gå over til klipning som trods alt er lidt bedre (synes du virkelig ikke, Vilmer? :-)) Det er utroligt som de skifter udseende fra man afleverer dem til man henter dem fire timer senere. Jeg synes de er sødest når der er gået en måneds tid efter frisøren. De er så nøgne og har så store, runde øjne lige når man henter dem.

 2. Ja det pynter gevaldigt at få en Westie trimmet, men det er nu ikke noget, de er begejstret for, det var min pengepung heller ikke, så jeg har købt frisørfri hunde denne gang. Skønne er de begge og Olga med.
  Flot køkken du har, jeg var lige blevet lidt bagefter.
  Kh Lisbeth

 3. Kære Nana
  Jeg havde skotter gennem mange år, og de simpelthen hadede at komme til frisøren og blev først sig selv en uges tid efter 🙂 Bella ser så skøn ud med de lange tjavser, men trimning må jo til. Dejligt billede af skønhederne i sofaen 🙂 Åh, den yndigste lille
  labradorhvalp!
  Kh Linda

  1. Åh, skotter er så charmerende! Sådan en kunne jeg godt tænke mig at få (men jeg skal ikke have flere hunde …)
   Ja, hun er så nuttet, den lille Nala 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.