En smuttur i skærehaven

I morges, i støvregn, var jeg et smut i skærehaven. Jeg havde kurv og saks med, og jeg kom tilbage med denne kurvfuld blomster. Det er da en helt fortryllende måde at starte dagen på.

smuttur i skærehaven

Løvemundene, som nu er 60-70 cm høje, er kommet ud af frø, der var så små, at jeg knapt kunne se dem med det blotte øje. Jeg har sået dem ved hjælp af en fugtig tændstik, fordi de var så små, at jeg ikke kunne have dem mellem fingrene. Og se dem nu. Jamen, altså …!!!

smuttur i skærehaven

14 meninger om “En smuttur i skærehaven”

 1. Un mod superb de a-ti incepe ziua!!! O plimbare matinala in gradina, un cos superb cu flori uluitor de frumoase, un suflet bun!
  Ador acest lucru. Esti foarte norocoasa, draga Nana.
  Imbratisari, Mia

  1. Dear Mia,
   Thanks for your comment. I think you write in Romanian, and I don’t understand Romanian, but I was pretty good at Latin when I went to school many years ago, and I think I’m able to guess most of what you say 🙂 And, I do feel rather lucky being able to find so many flowers right outside my door 🙂
   Am I right that your language is Romanian? It’s very similar to Italian, I believe.
   Love from Nana

 2. Sikke en kurv, og hvor er de løvemund smukke. De selvsåede, vi har, er lige lidt for gule… Næste år må vi have flere blomster i haven. I år var det jo lidt omsonst at så for meget, der skulle passes – det samme gjaldt drivhuset – det er begrænset, hvad man kan påtvinge sine naboer af pasning. Men næste år!
  Kh, Karen

  1. Allerførst: Tusind tak for sidst til jer begge! Jeg skriver en mail og uddyber 🙂 Jeg håber at du har løvemund som mine til næste år 🙂 Jeg vil i hvert fald forsøge at samle frø og sende til dig!
   Kh Nana

 3. Man føler sig så rig, når man kommer ind fra haven med sådan en kurvfuld smukke blomster. Og hvor er de friske, duftende og “naturlige” i sammenligning med en buket fra blomsterhandleren.

  Hilsen Elna

  1. Det er nemlig rigtigt, Elna! Man er så rig når man kan hente blomster og grøntsager i haven. Det bliver jeg vist aldrig træt af 🙂
   Hilsner fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.