En herlig solskinssøndag

solskinssøndag

I dag har solen skinnet over Ravnegård, og alting tager sig så nydeligt ud i majsolen.

Jeg begyndte dagen med at gå en tur i haven. I efteråret lagde jeg en del prydløg i forhaven. Det er jeg glad for, at jeg gjorde, for hvor er de bare fine lige nu.

prydløg

Det samme kan man sige om purløgen, hvis blomster godt nok er meget mindre, men også meget lilla og meget kønne.

purløgsblomster

I morges talte jeg igen georginer. Jeg kunne tælle hele 121 mørkegrønne skud. Georginehaven begynder at tage form.

georginer

Mens jeg talte georginer, soppede Asta.

solskinssøndag

Så hentede vi dagens første æg i hønsegården. Det var Snehvide med de smukke turkis æg, der havde været tidligt på færde. Det lyder nok tosset, men hver eneste gang, jeg henter æg i hønsegården, fyldes jeg af glæde. Det bliver ved med at føles en lille smule magisk, at man giver hønsene nogle korn og noget græs, og så kvitterer de med de smukkeste æg.

grønlæggeræg

Lidt op ad dagen var vi i skoven, som er så grøn og fortryllende smuk, at man bliver helt let om hjertet af en spadseretur derinde.

solskinssøndag

Nu sidder jeg i stuen og nyder aftensolen og de syrenbuketter, jeg stadig kan fylde huset med.

solskinssøndag

Jamen, sådan en solskinssøndag – og endda en pinsedag – i maj er da bare en gave. Tak for den!

Reklamelinks:
Greengate porcelæn og tekstiler
Rugsolid kludetæpper.

5 meninger om “En herlig solskinssøndag”

 1. Hej. Skønne stemningsbilleder og dejligt at følge dine beskrivelser af dine gøremål og oplevelser. Jeg fik lige en reminder om at stoppe op og bare nyde momenterne man møder på sin vej og enig, maj er skøn og momenterne er bare lidt smukkere end ellers

  1. Hej Lone.
   Tak for din søde kommentar! Ja, det gælder om at huske at nyde alle de fine hverdagslykkeglimt. Jeg kender godt det der med, at man har for travlt til at sidde bag en syrenhæk og snuse duften ind, men det er så godt, når man giver sig tid til den slags 🙂
   God junidag til dig (juni er heller ikke værst 🙂 )

  1. Tænk, jeg har faktisk aldrig plukket prydløgene, men jeg tror, jeg vil driste mig til at tage et par stykker ind i en vase 🙂
   Vi går tur i Hornbæk Plantage, hvor hundene må løbe løs. Skønt sted! Kender du den?

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.