En halv time i solen

solen

I dag, lige omkring middag, sad jeg i solen. Jeg fandt en havestol frem og placerede mig i læ, i et hjørne af gårdspladsen. Jeg havde dynefrakke på, bevares, men jeg sad udenfor og mærkede solens varme.

Hundene var naturligvis med. De to yngste hunde
futtede rundt og ordenede forskellige ting. Bella lå bare helt stille og missede mod solen.

solskin

En halv time blev det til. Så blev det for koldt. Men jeg er glad. Og jeg glæder mig, for jeg ved at der kommer mange flere af den slags stunder i den kommende tid.

læsehjørne

GemGem

GemGem

20 meninger om “En halv time i solen”

 1. Jamen, så er det forår…
  Det lyder dejligt, men jeg tror nu, jeg venter lidt. Selv om det lyder fristende. Uanset hvad, så varer det ikke længe, og den allerførst halve time er simpelthen årets bedst.

 2. Solen har virkelig haft magt i dag – det har været så dejligt. Jeg har også været ude at nyde solskinnet, jeg snuppede en times gåtur – mindre kunne ikke gøre det i det skønne vejr. Jeg så blomstrende krokus flere steder og kom helt i forårsstemning 🙂

  1. Ja, jeg sad faktisk og kikkede på vores høns der lå og solede sig i deres sandkasse. Vi er mange der er klar til forår 🙂
   Kh Nana

 3. Det er simpelthen de bedste vitaminer man kan få nu:-) jeg har også haft flere kaffepauser ude i solen i går(med skibukser). Og i dag gentages det igen. Overvejede om jeg skulle ha min frokost ude i dag, det blev det alligevel ikke til.
  God dag knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.