En dejlig solskinsdag

dejlig solskinsdag

November forekommer mig at være usædvanligt solrig i år, og det passer mig godt. Igen i dag har solen skinnet. Vi har været i skoven som er næsten bladløs, meget lys og meget smuk.

novemberskov

Efter skovturen var vi et smut i Espergærde Havn efter aftensmad. Vi spiser kun kold take-away her i vores køkkenløse periode, og i aften står den på fisketapas fra fiskehuset i Espergærde.

espergærde havn

Solen har skinnet i vores stuer, og sol i stuen giver god energi. I eftermiddags var jeg endda så heldig at en veninde dukkede op. Vi tilbragte et par timer med at snakke og drikke te. Det var lige til at blive glad af, så det er jeg.

dejlig dag

I dag har vi haft en stille dag i køkkenet, men i morgen går det – efter planen  i hvert fald – løs igen. De næste uger tegner til at blive intense, men så skulle rummet også gerne stå klar allersidst på måneden når køkkenelementerne ankommer. Vi glæder os.

8 meninger om “En dejlig solskinsdag”

 1. Jeg tror, solen skinner mere på Sjælland for tiden, vi har ikke set meget til den i november, men i dag er vi også glade, den har skinnet meget af dagen 🙂
  Kh Lisbeth

 2. Det ser nydelig ut i området rundt der du bor.
  Forstår at det blir enkel matlaging når dere ikke har kjøkken.
  Vi pusser opp det ene badet vårt, utrolig mye rot det skaper og stadig venting på håndverkere som ikke kommer når de skal.
  Deilig med en mild og in november så langt.
  Ha det fint Nana!
  Hilsen fra Turid

  1. Åh, det lyder som om I har præcis de samme besværligheder som vi! Jeg håber I snart har et funklende fint, nyt badeværelse! – Og at solen også skinner hos jer i dag!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.