En dejlig søndag med besøg af mine unge mennesker

I går havde vi besøg af mine børn og deres kærester. De kom om eftermiddagen, for når man kommer fra byen og ud på landet, skal man komme mens det er lyst. Vi gik tur i det fineste solskinsvejr, og de unge mennesker fik noget landluft.

besøg

De er alle fire meget glade for dyr, og hundene ligger her omkring mig og er stadig helt udmattede af at blive klappet og kælet for den halve dag i går.

kaffebord

Jeg havde bagt en klassiker herhjemme: Citronkage. Og jeg nåede at tage billeder af kaffebordet inden de unge mennesker ankom. Siden blev det ikke til flere billeder, for engang imellem er det godt at holde kamerapause.

påskeliljer

De blev til aftensmad, og så vendte de næsen mod København igen.

megamussel

Det var simpelt hen så dejligt at have besøg. Og jeg er da bare heldig. Ikke alene har jeg de bedste børn en mor kan tænke sig, jeg har også de bedste svigerbørn en svigermor kan ønske sig.

15 meninger om “En dejlig søndag med besøg af mine unge mennesker”

  1. Godt at vi er flere der er heldige 🙂
   Ja, jeg glæder mig virkelig til at komme tættere på mine unger igen. Det bliver dejligt når vi kan være lidt mere spontane og mødes over en kop te eller et måltid hverdagsmad uden så megen planlægning.
   Kh Nana

 1. Åh ja det er skønt med besøg af børn og svigerbørn. Kender det så godt. Er også så heldig at have 2 små børnebørn. Det er livets dessert.
  Kan godt forstå I glæder jer til at kommer tættere på dem.
  Vi min mand og jeg er så privilegeret at begge vores børn bor tæt på.

 2. Hvor er det bare dejligt når de unge(r) kommer på besøg 🙂 Og efterfølgende er man bare så glad – jeg kunne næsten have skrevet dette indlæg, bortset fra at mine unge ikke får landluft her, men jeg havde også besøg af mine børn og svigerbørn i weekenden.
  Kagen ser lækker ud og borddækningen er så dejlig forårsagtig – omkring det bord kan man vidst kun hygge sig 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.