En dejlig overraskelse

Vejrudsigten havde lovet regn i dag. Og i formiddags holdt den hvad den lovede. Vi kørte til Feddet ved Præstø Fjord for at gå tur i regnvejr, men mens vi kørte, lysnede det, og solen kikkede frem. Det var dagens første gode overraskelse.

får

Der er så smukt derude, og man bliver altid lidt gladere af en tur ud på Feddet.

overraskelse

Netop som vi var kommet hjem, ringede et par meget gode venner og spurgte om vi gav en kop te. De havde haft et ærinde i Næstved, så de var tæt på Vadekærgård. Det gjorde vi i hvert fald! Og vi gav også hjemmebagt kage, for jeg havde nemlig bagt citronkage lige inden vi kørte på Feddet.

citronkage

Vi var så glade for det uventede besøg. Den slags får vi ikke så mange af her på Sydsjælland, hvor der er langt til alle dem vi kender.

Nala (t.h. på billedet herunder) var med, og vi havde et værre gedemarked med fire hunde. Bella skældte ud, for det er vigtigt for hende at fortælle at hun bestemmer. Olga hyrdede; hun er nødt til at have samling på flokken når den pludselig udvides. Asta og Nala ville bare lege. (I dette indlæg kan du se et billede af Nala som hvalp).

hundeleg

Den uventede visit var helt klart dagens bedste overraskelse. Vi siger tak for besøg! Allermest til vores søde venner, men også til solen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

14 meninger om “En dejlig overraskelse”

 1. Altid skønt med uventede gæster. Det fik vi også i dag.
  Jeg havde lige bagt citron boller og fastelavnsboller. For her var legekammerater.
  Så der var også noget at byde gæsterne.
  Din kage ser skøn ud. Bare det har noget med citron at gøre så er jeg solgt.

  Glædelig 1. oktober
  Charlotte

  1. Ja, man bliver så glad når gode venner kommer forbi 🙂 Jeg kan i øvrigt godt savne at have huset fyldt af børn og deres venner. Det var dejligt med så meget liv i huset!
   Citronboller lyder spændende … Jeg hopper over på din blog og ser om du engang har lagt en opskrift på dem …
   God ny uge til dig og dine!
   Kh Nana

 2. Det er jo lige det med at komme ud i luften og lyset, så dejligt. Uventede gæster på den der hyggelige måde er skam heller ikke at kimse af.

  1. Ja, det er stort set altid godt at komme ud. Lige nu styrter det virkelig ned – med sådan nogle kæmpestore, tunge regndråber, og jeg venter altså lige og ser om dråberne bliver lidt mindre, inden jeg lokker hundene med ud 🙂
   God mandag til dig, Ulla!

 3. Så dejlig en søndag. Det er ikke tit man hører om uventede gæster mere. Det var mere almindeligt førhen. Men det er så mega hyggeligt, og især da når man kan servere nybagt kage 😉
  Rigtig god dag

  Kærlig hilsen
  Lone

  1. Efter vi er flyttet et godt stykke væk fra familie, venner og bekendte, er det i hvert fald ikke ret ofte vi får sådanne spontane besøg. Og det er ellers hyggeligt! (Og så var det lidt sjovt at jeg nærmest lige havde taget en kage ud af ovnen … Det kan man altså ikke altid regne med 😉 )
   Tak Lone og god mandag til dig!
   Kh Nana

 4. Dejligt med besøg 🙂
  Det er efterhånden sjældent at folk kommer uventet forbi. Men oftest er det utroligt hyggeligt når det sker. Man tager alting lidt mere afslappet og der behøver ikke at se pudset og poleret ud.
  Og så er det jo også dejligt at se dem man ikke ser så tit 😉

  Knus Vibeke

  1. Vi mærker i hvert fald afstanden til dem vi omgås på den måde at der ikke er så mange impulsive møder som der plejede at være. Vi ser heldigvis stadig vores familie og venner, men det er ofte lidt mere planlagt. Og det uplanlagte har også sin charme, så vi blev helt glade over et impulsivt besøg 🙂
   Hav det godt, Vibeke!
   Knus

 5. Hei,hei Nana:)
  Godt å gå seg en tur selv om det regner.
  Vi har hatt mye vått vær nå, og ekstra godt å reise bort da:)
  Hyggelig med venner som stikker innom, det liker vi:)
  Ha en skjønn uke:)

 6. Sikke en dejlig overraskelse.
  Det er dejligt at nogle mennesker stadig tør at være spontane. Vores hverdag er efterhånden så kalenderstyret. Jeg holder meget af de spontane aftaler – en sen aftentur i biffen med en veninde, eller eftermiddagskaffe med andre mødre efter vi har hentet børn. Det hele behøver ikke lægges i kalenderen 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.