En dejlig fødselsdagsgave

I dag har jeg indløst min fødselsdagsgave fra min datter. Det var brunch sammen med hende på en økologisk, vegetarisk restaurant på Nørrebro. Brunchen var super lækker, og selskabet helt i top. Jeg nød sådan at være sammen med hende. Vi sad ude i solen og spiste.

roser i massevis

Bagefter var vi i Magasin hvor jeg købte et ur. Sådan et har jeg undværet i mange år, men jeg er træt af at skulle se på min telefon hver gang jeg vil vide hvad klokken er. Nu kan jeg bare se på venstre håndled.

fødselsdagsgave

Til slut fulgte min datter mig tilbage til Nørreport efter at vi var et smut omkring Torvehallerne. Jeg elsker Torvehallerne som bugner af lækre madvarer. Jeg købte fisketake-away med hjem til aftensmaden. Det har fra start til slut været en dejlig dag. Og jeg har kun været lidt svimmel hvilket er en sjælden og en stor ting for mig på en Københavnstur.

Bremerholm blomster

Billederne er fra blomsterbutikken på Bremerholm. Jeg købte ikke noget i dag, men da jeg arbejdede i København, lagde jeg ofte vejen forbi fredag eftermiddag for at købe blomster med hjem til weekenden.

10 meninger om “En dejlig fødselsdagsgave”

  1. Skønt, at du havde det godt på jeres by-tur. Det lyder til, at havde været rigtig hyggeligt og intet er så skønt som at dele oplevelser med nogen man holder af. Det er vel nok nogle farvestrålende bukketer de sælger i blomsterbutikken på Bremerholm.
    Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag.

  2. Det er en dejlig blomsterbutik. I sæson, er det der jeg køber store buketter med franske anemoner. Jeg ELSKER dem.

    Skønt med dine københavnerbesøg. Det er rart at komme lidt væk fra hverdagen af og til. Lade op i andre omgivelser.

  3. Så hyggelig å være sammen med de voksen barna, og det var jo en fin gave. Jeg hadde ikke klart meg uten ur på armen, så jeg skjønner godt at du har kjøpt deg et. Mine døtre og jeg var også i Torvhallene da vi var i København for litt siden, og det var så koselig å gå rundt der.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.