En dejlig dag i haven

i haven

I dag har jeg været i haven hele dagen. Det har været en helt igennem dejlig dag.

Jeg har kørt jord og hestemøg til højbedene. Der er nu stadig en del der skal køres …:

en dejlig dag i haven

Jeg har plantet de første ranunkler ud i højbede. Det føltes altså ret stort da mine babyranunkler flyttede ud af drivhuset. Jeg håber at de kommer til at trives i deres nye rammer.

ranunkelspirer

Jeg har nusset om alle mine små spirer …

blomsterbonde

Jeg har nydt at vi bor her, lige midt i Havreholm. Jeg har drukket te og læst et par kapiteler i en bog. I solen på gårdspladsen. Sikke en lykke.

te

Nu er vi alle trætte efter en lang og dejlig dag i haven.

trætte westier

14 meninger om “En dejlig dag i haven”

 1. Ja, havreholm er et vidunderligt sted. og så er der altidet lunt klima, hvilket medfører at planter og buske vokser hurtigt. Så held og lykke med alle jeres blomster og hække, – jeg er sikker på, at det vil lykkes for jer. Venlig hilsen fra Annette – tidligere beboer i “Vejmandens hus” i Havreholm.

  1. Det lyder da godt at her er lunt. Det er måske fordi byen ligger lidt nede i landskabet. Vi elsker i hvert fald at bo her. Vi hilste i øvrigt forleden på den venlige nabo der bor i Vejmandens hus nu 🙂
   God søndag til dig, Annette!

 2. Det er så dejligt når alting går op i en højere enhed, som det er gjort for dig idag 🙂 Alt ånder fred og idyl hos jer efter sådan en dag kan jeg se.
  Jeg sidder her og lytter til naboens høje dunkende musik som overdøver alt her hos os – og jeg glæder mig vildt til at flytte på landet i mit eget hus.

  1. Ja, var netop sådan en dag, i går. Sådan nogle dage kan man leve på længe 🙂
   Jeg forstår SÅ godt at du glæder dig til at komme i eget hus! Jeg glæder mig på dine vegne 🙂

 3. Sikke en dejlig dag i Havreholm..
  Flotte plantekasser…men et stort arbejde..først jordblanding og så sætte alle de små planter.
  Alligevel blev der tid til the og hyggelæsning.
  Dejligt med den glædes følelse ved dagens slutning..

  1. Ja, det var i sandhed en dejlig dag i går 🙂
   Der er meget der skal gøres i forbindelse med blomsterdyrkningen. Vi hygger os med det, men indimellem tænker jeg at vi jo også kunne lave andre ting for at gøre selve haven fin. Nu er fokus på alle kasserne ude på marken. Men jeg tænker at det er fint at vikoncentrerer os om blomsterdyrkningen, for det er så livsbekræftende 🙂
   God søndag til dig, Jytte!

  1. At fika (jeg elsker det ord!) ude er bare noget af det bedste jeg ved. Man bliver så glad når man sidder der i solen 🙂
   Tak, Maria, og dejlig søndag til jer!
   Knus fra Nana

 4. Sådanne dejlige dage er lige til at samle på 🙂
  Skønt at få gjort noget praktisk og lige så skønt at tage sig tid til at nyde en bog.
  God søndag

 5. Ja, sikke nogle dejlige dage vi har haft – jeg har også nydt at ordne have. Havearbejde er en god form for motion, og det er spændende at følge alt det, der gror.

 6. Uhh, ja, det har været en pragtfuld weekend! Jeg har pulret lidt med nogle hornvioler og luget om frugtbuskene og manden min har ryddet op på gårdspladsen (noget der har involveret palleløfter og traktor, så det var en oprydning af de store…), og nu er der kun 2 øjebæer tilbage derude :-)) Det er herligt at kigge ud på.
  Hvor ser dine blomsterkasser skønne ud! Og de bliver bare skønnere og skønnere fra nu af .

  1. Åh, ja, det kræver af og til store maskiner at bo på landet. Godt at jeres gårdsplads bliver fin, for den ser man jo hele tiden 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.