I eftermiddag skal vi til dyrlægen

dyrlægen

I eftermiddag skal Viola og jeg til dyrlægen. Hun skal sundhedstjekkes, vaccineres, og jeg skal tale med dem om loppe- og ormekur. Og så skal de tjekke om hun er drægtig … Jeg synes altså at hun buler ud på midten. Hvis hun havde normal størrelse, kunne det være hyggeligt nok med et kuld killinger, men jeg tror ikke at sådan en bette mis kan føde killinger. Hun ligner jo selv en killing. Så jeg er lidt nervøs for hvad de siger. Jeg håber det bare er mad, hun buler ud af. Hvis hun ikke er drægtig, skal hun neutraliseres snarest, men ikke i dag, for på dyrehospitalet siger de at hun skal veje mindst 2 kg før de steriliserer. Og det gør hun langtfra.

huskat

Viola har et helt vidunderligt blik. Hun ser på én som om hun ser alt. Og så er hendes blik fuldt af tillid. Hun forstår at varme et menneskehjerte.

viola

Jeg krydser fingre for at alt er vel med den lille Viola!

God torsdag til dig der læser med!

Gem

Gem

10 meninger om “I eftermiddag skal vi til dyrlægen”

 1. Håber, mavebulen ikke er killinger. Men det skulle mikromissen nu være for ung til. Det kan være, hun har orm – det buler også, og det er nemt at gøre noget ved. Vores dyrlæge sagde 4 måneder eller to et halvt kilo for Puma dengang. Han var klar til at blive neutraliseret allerede som tre måneder gammel – kæmpekatten 🙂 Held og lykke i eftermiddag. Det er altid lidt nervevridende med sådan et tjek af en helt ny kat.

  Kh, Karen

  1. Åh, jeg håber det er orm!
   Ja, Pumastørrelse kommer mikromissen vist aldrig op i 😉 Jeg håber bare hun rammer 2 kg snart, så jeg kan få hende steriliseret 🙂
   Tak!
   Kh Nana

 2. Puuuuha det er godt nok tidligt for sådan en lille tigermis :-/ Håber at det kun er god mad 😉 Godt at du får hende tjekket og senere steriliseret, hvis du alligevel ikke regner med at få killinger på hende.

  Ved ikke om det er det samme for hunde og katte… men vi fik ikke Tilde steriliseret og hun fik så en akut livmoderbetændelse, hvor hun pludselig blødte voldsomt og måtte under kniven for at få fjernet det hele
  Så det venter vi ikke med en anden gang.

  Held og lykke til Viola 🙂
  Knus Vibeke

  1. Jeg tror det er en hundeting med livmoderbetændelse. Tre af mine tæver har haft det. Senest Asta der fik det usædvanligt tidligt. Men jeg har alligevel ikke fået steriliseret Bella og Olga, for det er sådan en stor operation for hunde at jeg ikke kan tage mig sammen til det. Men det er nok det rigtige bare at gøre det 🙂
   Tak, Vibeke!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.