Detaljer i haven

detaljer i haven

Jeg går ret meget op i detaljer. Jeg har faktisk engang skrevet et blogindlæg om detaljer i forbindelse med renoveringen af vores hus.

Jeg synes også, at detaljer er vigtige i en have. Jeg elsker haver, hvor både de store linjer og detaljerne taler til sanserne. Vi har desværre ikke ret meget have. Vi er så småt gået i gang med at plante lidt hist og her, sætte lidt hegn og overveje hvor vi kan have et andehus, men vi er ikke nået ret langt, og vi er slet ikke nået til detaljerne. Det er til gengæld Anette, der har Fru Pedersens have i Vemb.

legehus
Legehus i liljeskov. Du kan lige skimte det fine, hvidmalede stakit omkring huset.

Da jeg for nogle uger siden viste billeder fra Fru Pedersens have, lovede jeg, at der ville komme flere billeder. Allerede dengang vidste jeg nemlig, at jeg også er nødt til at vise nogle af de mange detaljer, som Anette med stor stilsikkerhed tilfører sin have.

detaljer i haven
I diverse rum, skure, hytter og småhuse i Fru Pedersens have er detaljerigdommen stor.

Detaljerne skaber stemning, de giver liv i haven, de spreder glæde, og de giver lyst til at udforske.

bistade
Et gammelt bistade giver stemning.

I haven er virkelig mange detaljer, man kan nyde og lade sig inspirere af.

detaljer i haven
En husmur er ikke bare en husmur i Fru Pedersens have. Her er plads til altankasse, fuglehus og forskellige klatreplanter. En detaljerigdom der bidrager til havens helt særlige stemning.

Mine billeder viser kun en lille del af de mange charmerende detaljer, der dukker op hver gang man vender sig i Anettes have.

hønsehus
En skurvogn som hønsehus er da en god idé, og skiltet på gavlen er en af de mange detaljer der giver haven sit særpræg.

Du kan finde flere billeder og fortællinger fra Fru Pedersens have på Anettes egen blog, hvor du også finder oplysninger om havens åbningstider.

detaljer i haven
Smukke gamle zinkbaljer og -kander fyldt med pelargonier trækker opmærksomheden væk fra stålhallen som i sig selv hverken er køn eller romantisk. Et super smart trick, som jeg har tænkt mig at efterligne.

Haven er bestemt et – eller flere – besøg værd. Jeg er i hvert fald så glad for at have oplevet den på flere årstider.

Få en email når jeg udgiver et indlæg

Indtast din e-mail adresse for at modtage besked om nye indlæg.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.