Det var søndag, det var sol, og det var vinter

sol

I går var en vidunderlig solskinsdag. Jeg kan sjældent overkomme så mange ting på en dag, men i går blev en søndag pakket med skønne ting.

Vi fik gjort huset rent (mest Søren, men jeg var også med). Et ny-rent hus er altså en rar ting. Bagefter nåede vi lige en tur på stranden, inden vi havde en eftermiddagsaftale. Både himmel og hav var det blåeste blå, man kan tænke sig.

sol
Hornbæk strand med sol på.

Vi satte hundene af hjemme på gården og kørte igen til Hornbæk. Denne gang for at mødes med et par gode venner på Hornbækhus. Venner, som jeg har kendt hele livet, og som føles som familie. Vi drak kakao med flødeskum, spiste kager og snakkede.

sol
Der var også sol i køkkenet på Hornbækhus.

Vi nød det gode selskab og de smukke omgivelser. Jeg holder så meget af at udveksle tanker og dele oplevelser med gode venner.

hornbækhus
Hornbækhus er indrettet og drevet, så man føler sig hjemme, når man er der. De har virkelig ramt en stemning af gammelt badehotel.

Og så var det endda ikke slut med de gode oplevelser, for om aftenen kom min datter på besøg. Tænk engang, at man kan nå så meget godt på en enkelt søndag. Og så endda i solskinsvejr fra morgen til aften.

I dag skal jeg besøge min søn i København. I dag bliver også en god dag.

6 meninger om “Det var søndag, det var sol, og det var vinter”

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.