Det har vi lært på Vadekærgård

lært

Vi har lært mange ting i de godt og vel 2 år vi har boet på Vadekærgård. Vi har lært at Præstø er en charmerende by, at moskusænder er søde husdyr, og at man ret hurtigt kan skabe en fin frugthave. Og vi har lært meget andet. Vi har især lært to helt grundlæggende ting: At vi elsker at bo på landet, og at vi har det bedst når vi bor tæt på vores familie, venner og bekendte.

det har vi lært

Når vi flytter i morgen, tager vi konsekvensen af de to vigtigste erfaringer, vi har gjort på Vadekærgård. Vi bliver på landet, og vi flytter tilbage til det område hvor vi har langt de fleste af vores relationer.

Vi høres ved når jeg er lidt mindre træt og svimmel, end jeg er lige nu. Når jeg har fundet en plads i en sofa i vores nye hus, når der er strøm på min computer og forbindelse til internettet. Jeg glæder mig til at fortælle nyt fra Ravnegård.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

18 meninger om “Det har vi lært på Vadekærgård”

  1. Tak, Lisbeth! Jeg er glad for at vi gik i gang i god tid og tror på at vi nok skal være klar i morgen tidlig 🙂
   Dejlig havedag til dig!
   Kh Nana

  1. Tak, Frede! Nu er vi her. Vi sidder i haven, for huset er fuldt af håndværkere 🙂 Vi har lige fået internetforbindelse, og det er altså rart 🙂
   Håber alt er vel hos dig!

  1. Tak skal du have, Lisbeth! Nu er stikkene i igen 🙂
   Jeg håber du nyder det fantastiske majvejr og sidder i skyggen under et træ i jeres smukke have!
   Kh Nana

  1. Tak, Lone! Så er vi her. Vores møbler er stablet på få m2, mens resten af huset er fuldt af håndværkere. Vi sidder i haven og er glade 🙂 Det håber jeg at du også gør!
   Knus fra Nana

 1. Jeg glæder mig til at høre om, hvordan I får indrettet og falder på plads på Ravnegården 🙂 Har I ravne der? Vi har dem, og de knurrer dybt, mens de flyver. Jeg kan faktisk godt lide dem og tænker slet ikke på Edgar Allan Poe, når jeg ser dem. Snarere på Odins ravne eller ravnene på Tower of London. Rigtig god flytning og pas nu på, du ikke kommer til at overanstrende dig.
  Knus og kh, Karen

  1. Nej, jeg tror altså ikke her er ravne, men de er smukke fugle, synes jeg. I er heldige at I har dem hos jer!
   Tak skal du have, Karen! Nu er vi her, og vi er glade. Vi kommer forhåbentlig på plads henad vejen, men det bliver ikke lige med det første. Heldigvis er vejret med os, og vi kan være ude 🙂
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.