Det går lidt stærkt …

Det går lidt stærkt i disse dage. Foråret har virkelig fart på. Det er om at komme i haven flere gange om dagen hvis man vil have det hele med.

det går stærkt
I frugthaven blomstrer de mange narcisser jeg lagde det første efterår vi boede her.

Vi har meget at gøre med oprydning og nedpakning. – Og salg. Jeg tager for tiden flere billeder til Den blå avis, end til bloggen …

lysekrone
Jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre at vi stadig har ting at rydde op i og sælge ud af. Men det har vi. Her en lysekrone som hang fint på Norske Allé, men som nu skal finde nyt hjem.

Og sidst, men ikke mindst: Der er rigtigt mange fødselsdage i familien i april. I går var jeg et smut forbi Wulff & Konstali på Amager for at spise fødselsdagsbrunch med min søn. Det var så hyggeligt.

brunch
Jeg har altid haft et problem med brunchtallerkener hvor al maden “flyder sammen” (jeg ved godt jeg er sart!), og jeg elsker når tingene serveres hver for sig.

Jeg tænker at det er ok at det hele går stærkt for tiden. Men jeg glæder mig til at tempoet bliver lidt langsommere igen. Jeg har på det seneste fået mere smag for det langsomme.

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

16 meninger om “Det går lidt stærkt …”

 1. Ja det er nu rarest, hvis det hele går i et tempo, hvor man kan følge med. Det bliver stille og roligt igen, når I er kommet på plads i Ravnegården.
  Tillykke med sønnen.
  Kh Lisbeth

  1. Hej Grethe.
   Ja, den er rigtig fin! Vi har givet 5.000 for den, men jeg tror vi har givet for meget, og jeg vil gerne af med den i en fart, så den ikke skal flytte med. Derfor har jeg lige sat den i Den blå avis til 800 kr. Jeg kan se at der er interesse for den, så hvis du gerne vil have den, må du sige til, så jeg kan tage annoncen ned 🙂
   Kh Nana

 2. Jeg føler mig lidt snydt, når jeg opdager noget er foldet sig ud uden jeg har opdaget det, smiler, man kan ikke lige følge med farten i den eksplosion af frodighed der udfolder sig nu. Skønne april:-)) Vi har også rigtig mange fødselsdage i april. Stort TILLYKKE med sønnen. Og rigtig god flytning, det bliver godt at lande på jeres nye sted.
  Knus Anette

  1. Ja, det er nemlig som en hel eksplosion derude i haverne 🙂
   Tak for gode ønsker! Du kan tro vi glæder os til at lande oppe nordpå!
   Dejlig forårsdag til dig!
   Knus fra Nana

 3. Våren er nok kommet litt lenger i din hage enn min. Narsissene mine står fortsatt med knopp og jeg må nok vente noen dager til før jeg ser dem.

  Det blir nok deilig når dere er ferdige med flyttingen. Da kan arbeidet i det nye hjemmet tas etterhvert som lysten kommer.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Du er bare heldig at du stadig kan glæde dig til narcisserne 🙂
   Ja, det bliver så godt at lande på det nye sted og tage tingene stille og roligt henad vejen. Det glæder vi os til!
   Knus fra Nana

  1. Ih, nu fortryder jeg næsten at jeg er ved at sælge den, Charlotte … Den er nemlig så fin på en lidt speciel måde …
   Tak – og i lige måde til jer!
   Knus fra Nana

 4. Uh, ja – alting går så stærkt. Først kunne vi slet ikke få øje på foråret fordi det var så længe om at komme, og nu blæser det bare afsted uden at man når at nyde det hele. Og travlt på jobbet her hos os – og I har travlt med alle flytteforberedelserne – jo, vi må vist hjælpe hinanden med at huske på at tage det langsomt en gang imellem.
  Lysekronen er nu rigtig fin.

  1. Ja, vi skal huske at gå en runde i haven så ofte at vi får foråret med! Hvis jeg skulle bestemme, kunne foråret gerne trække lidt længere ud 🙂
   God lang weekend til dig, Ulla!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.