Det er svært at tage hønsebilleder

hønsebilleder

Det er svært at tage gode billeder af høns. Det synes jeg i hvert fald. De futter rundt hele tiden, de klumper sig sammen bag fodertruget, og når de endelig står pænt på række og ser ind i linsen, kan man kun tage det perfekte billede hvis man lægger sig på knæ, og når man lægger sig på knæ i hønsegården, rammer man helt sikkert en hønseklat. En anden udfordring er at Asta møver sig ind foran hønsene.

I dag lokkede jeg min datter til at fodre høns mens jeg tog billeder. Det lykkedes først nogenlunde at tage et fornuftigt billede af de tre høner da vi havde sendt Asta uden for hønsegården.

araucanaer

Og her er de så, hønerne. Fra venstre: Putte, Maren og Karen. Putte og Karen er Araucanaer, og Maren er en Maran. Maren er meget tam og kommer løbende som en hund når vi går ud til hønsegården. Putte spiser også gerne af hånd, mens Karen er mere sky. Og sådan er høns så forskellige.

hønsebilleder

De har endnu ikke lagt et eneste æg, så deres nytteværdi er ikke imponerende. Jeg bliver bare så glad af at have høns. Jeg elsker at se på dem, fodre dem, snakke med dem. De har stor glædesværdi.

14 meninger om “Det er svært at tage hønsebilleder”

    1. Ja, høns er hyggelige! Det er nu min erfaring at Araucanaer er ret sky, men det er også ok hvis Karen fravælger at spise af hånd og den slags 🙂
      Dejlig dag til dig, Charlotte!
      Knus

    1. Man kan jo heldigvis købe udmærkede æg 🙂 Og du er ikke den eneste der helst nyder fugle på afstand, ved jeg. Jeg vil prøver bare at lære dem at få en krammer, for jeg kan godt lide dem tæt på 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.