Dengang på reklamebureauet. Eller jeg laver hele tiden fejl

fejl

Som ung arbejdede jeg et årstid på et reklamebureau. Jeg trængte til en pause i studierne og blev ansat på et lille bureau med kontor på Strøget i København. Det var på mange måder en god tid, og jeg har jo nok ikke været helt umulig hele tiden, men jeg husker at jeg gang på gang begik fejl. Fx indrykkede jeg en annonce i Berlingske, men den skulle have været i Politiken. Sådan nogle fejl. Ting som var helt enkle, men som jeg alligevel mistede overblikket over.

Nå, men denne forhistorie dukkede op i min erindring da jeg for en time siden kom til at udgive et indlæg med samme URL som en fast side jeg har skrevet. Da siden blev udgivet først, “vinder” den åbenbart. Det betyder at linket i de mails som systemet sender ud til søde læsere, linket jeg selv havde lagt på Facebook samt linket på bloglovin’ alle fører tilbage til siden og ikke til indlægget.

Jeg har nu omdøbt indlægget, men det hjælper jo ikke på alle de forkerte links. Og så er det bare jeg tænker at godt man ikke er kirurg eller noget lignende. Fejlen her er jo til at overskue, selv om den er irriterende. Og den bliver ikke mindre irriterende af at der også gik noget galt med mit forrige indlæg som jeg kom til at udgive med en baguddatering så det dukkede op alt for langt nede i diverse feeds.

Så: Undskyld fejlene. Indlægget som jeg har udgivet her til aften ligger her. Indlægget som jeg fejldaterede forleden ligger her.

Nu tør jeg næsten ikke klikke på Udgiv, for der går bare et eller andet galt igen. Men jeg gør det. Og jeg lover at lige meget hvad, kommer der ikke mere fra mig i dag.

8 meninger om “Dengang på reklamebureauet. Eller jeg laver hele tiden fejl”

 1. Hej Nanna! Dine indlæg er altid hyggelige at læse, så når der sker en fejl – sig: Skidt pyt. Det gør jeg. Vi fejler jo alle engang imellem. Det lyder spændende med dit blomsterprojekt. Jeg glæder mig til at følge det.
  Held og lykke med det.
  Ellen

 2. Kære Nana
  Jeg håber, det er tilladt at skraldergrine.
  Da jeg udgav mit forrige indlæg på min blog, gik der noget helt galt, så der blev fejlagtigt udsendt to mails på en gang og serveren lukkede alt ned.fordi den troede, at jeg var blevet hacket. Jeg kunne ikke engang komme ind på min egen blog for at se, hvad der var galt. Der var lukket og slukket (Jeg havde sat en kladde til at blive udgivet den 29. februar, men den dato findes ikke og så valgte den 29. januar uden at fortælle mig det, så derfor blev kladden sendt ud sammen med et andet indlæg den 29. januar). Det tog mig en en dag at fikse og især forebygge et nyt nedbrud. Og jeg var hyperfrustreret.
  I tirsdags var den gal igen. Indlægget blev udgivet, men denne gang der blev der så ikke sendt mails ud. Det tog en formiddag at gennemskue og fikse det…
  Så: ÅH HVOR JEG FØLER MED DIG. Og jeg tror vi har det ens på det punkt: Jeg hader den slags fejl. Også selv om jeg godt ved, at det bare er en lille blog og at jeg ikke er kirurg…
  Jeg øver mig i at sige pyt, men er ret dårlig til det :-(((
  Når det sker hos dig (og alle andre), så lægger jeg såmænd ikke så meget mærke til det. Tænker højst, at det må være ærgerligt for dig, og at jeg bare glæder mig til næste indlæg.
  Stort helt og lykke med blomsterne. Jeg glæder mig til at følge det. Og der må komme nogle fantastiske billeder – du er så god til at arrangere 🙂
  Kh Lisbeth

  1. Ja, du kan tro at man må grine 🙂 Nu du siger det, har jeg godt lagt mærke til at der har været lidt uro omkring dine blogudgivelser, men det har jeg ikke tænkt videre over. Som du siger: Man er meget mere tilgivende når det sker for andre 🙂 Jeg er også virkelig dårlig til at sige pyt. Det er nok også derfor jeg kan huske en endeløs række af fejl begået på reklamebureauet, men i virkeligheden har der nok kun været en enkelt eller to, for de beholdt mig til jeg selv forlod den verden igen for at vende tilbage til engelskstudiet.
   Jeg håber sådan at der bliver nogle blomster jeg kan arrangere til sommer. Jeg har det lidt ligesom et barn der venter på juleaften. Det er næsten FOR spændende 🙂
   God weekend, søde Lisbeth!
   Kh Nana

 3. Hej Nana

  Åhh jeg kender det alt for godt! Engang imellem laver man fejl og når det er på ens hjemmeside bliver de lidt for tydelige. Jeg forsøger at trække på skulderen og smile – når det er allerværst. Engang imellem får man virkelig lavet kikser!

  Kram til dig

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.