Den ultimative højsommerstemning

højsommerstemning

I forsommeren er det mest sommerlige jeg kan forestille mig at sidde på et trappetrin og skrabe nyopgravede kartofler. Her i juli er det allermest sommer når jeg sidder på trappetrinnet i solskin og ribber ribs.

højsommerstemning

Det gør jeg ofte i denne sommer. Vi har det perfekte trappetrin, solen skinner hele tiden, og vi har ribs i massevis.

Bella og jeg har en aftale om at hun må tage de ribs der falder ved siden af skålen når jeg ribber. Og Bella har en aftale med de andre hunde om at det kun er hende der må få ribs. En førerhund har visse privilegier.

bella

I eftermiddag kommer min søn på besøg. Min datter er her allerede. Så der venter mig en søndag eftermiddag med mine voksne børn, solskin og ribstrifli. Så bliver det altså ikke bedre.

Jeg ønsker dig en dejlig søndag eftermiddag fuld af det du allerbedst kan lide!

12 meninger om “Den ultimative højsommerstemning”

  1. Jeg gemmer altid de længste ribber med store ribs i fryseren i en beholder. De er fine at tage frem og pynte (jule)stegen med – og vendt i sukker som pynt på kager. Her i huset skal der være ribsgeléklatter på æblekagen og kræmmerhuse med flødeskum, stillet i sukker i en smuk glasskål. Det er nemt at overraske med rysteribs uden for sæsonen, hvis man har frosset ribs (med sukker) i mindre poser.

    1. Jeg bliver altid lidt imponeret over jer der fryser bær og den slags ned. For tiden har vi ikke en fryser. Ikke engang en frostboks i køleskabet (vi går og håber at vi snart skal have et helt nyt køkken 🙂 ), så i år bliver der i hvert fald ikke frosset nogen bær ned her. Til gengæld sørger vi for at spise mange lige nu 🙂

    1. Nej, hvis sandheden skal frem, har jeg slet ikke overskud til at samle forråd 🙂 Vi har faktisk ingen planer om at få fryser, bare et køleskab med en frostboks til is og andre småting. Og så vil jeg fortsat være imponeret af jer der kan det dér med forråd!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.