Den røde tråd er den grønne tråd

den grønne tråd

Jeg kan godt lide at der er en rød tråd i indretningen. Der er ting der gerne må gå igen igennem hele boligen.

Her har vi malet i sarte naturfarver i alle rum (det skal jeg snart fortælle mere om), vi arbejder hen imod at have hvidmalede trægulve allevegne (undtagen på badeværelserne), vi har bestilt den samme slags gardiner til en masse rum (ja, vi endte med at bestille gardiner, mere om dem når de ankommer), og så er der den grønne tråd: Her er grønne planter i massevis.

den røde tråd

De står i vindueskarmene, og på gulvene, i plantekasser, på skabe og i reolen. Og de hygger, gør de.

planter i kurve

Hver gang et rum er bare nogenlunde færdigmalet, rykker de grønne planter ind.

Herunder er planten på plads i gæsteværelset inden der er kommet billeder på væggene, og inden panelerne er malet (hvor ER der bare mange meter paneler i et hus når man skal male dem alle sammen).

danmark

I dag udkom mit andet blogindlæg hos For Byen. Det er altså en lidt mærkelig fornemmelse at skrive et indlæg et andet sted, end her hos mig selv. Jeg håber du vil klikke ind og læse det. Men du skal kun klikke på linket hvis du orker at se flere plantebilleder.

den grønne tråd

Tak fordi du læste med her!

16 meninger om “Den røde tråd er den grønne tråd”

 1. Jeg har det præcis som dig Nana, grønne planter MÅ der til. Jeg kan slet ikke forestille mig vores hjem uden og i alle rum, for det ser pænt ud og hygger ligesom pude og tæpper. Rigtig dejlig søndag. Hilsen Birgit M.

  1. Ja, ting der hygger er vigtige 🙂 Af en eller anden grund har vi ikke nogen puder. Og det er en fejl. Vi må simpelt hen indføre puder her på gården 🙂
   Tak, Birgit, og dejlig søndag til dig!
   Kh Nana

 2. Hvor ser det lækkert ud med dine grønne planter! Jeg må med skam at melde indrømme, at jeg ikke har en eneste grøn plante i huset! Jeg kan ikke holde liv i dem (læs glemmer dem), så det bliver alt for hurtigt et trist syn. Til gengæld har mellemste datter fingeren på pulsen og planter på sit eget værelse, som hun har styr på at passe.

  1. Ih, jeg synes ellers de grønne er meget taknemmelige, men der er selvfølgelig en grænse for længe man kan glemme dem 😉 Jeg kan mærke at vi efterhånden har så mange grønne planter her, at jeg ikke har det store behov for blomstrende potteplanter i vindueskarmene, og det er meget rart, for dem har jeg lidt problemer med at huske at passe ordentligt.
   God ny uge til dig, Frede!

 3. Kom hertil fra Forbyen.dk.
  Skøn blog! Vi flyttede på landet for 10 år siden – til Jylland. Kom først tilbage til Sjælland og forstadslivet for et år siden. Dine betragtninger er på mange måder kendte 🙂

 4. Planter gir rommene liv og stemning, og noen grønne planter er et must i et hjem, synes jeg. Det fine er at man kan velge den typen som passe for en selv etter hvor dyktig man er til å gi dem vann og omsorg. Nå har mine stått tre uker uten vann og tilsyn, så nå er jeg spent på å møte dem når jeg kommer hjem. Håper det ikke er et trist syn.

  Beste hilsen Ingrid

  1. Ja, det gør de nemlig 🙂 Jeg håber dine planter har overlevet! Ellers må du ud at købe nogle nye. Det er i hvert fald dejligt at du har holdt en god, lang ferie!
   Kh Nana

 5. Der er ikke noget som grønne planter til at binde rummene sammen med. Planter hygger og er med til at give et godt indeklima. Så der er meget, der taler for brugen af grønne planter. Jeg kan godt lide dine urtepotter, jeg kan se, du har gjort dig umage med at finde nogle potter, der passer til planterne.

  Hilsen Elna

  1. Ja, det er rigtigt, planterne skaber jo også et godt indeklima; det er værd at tage med når man taler godt om dem! Ja, jeg må indrømme at jeg har ret mange urtepotter … og vaser … og den slags 🙂
   Hilsner fra Nana

 6. Det er bare så smukt med dine grønne planter op mod det lyse. Hos os er det også grønne planter, men af og til får de blomster men det er kun en overgang. Dog har jeg til jul hvide Amaryllis. Spænderne at se når I får gardiner op. Hygge herfra

  1. Jeg har faktisk også en enkelt med blomster lige nu. Og til jul skal man have amaryllis. Det har vi også her 🙂
   Fortsat god aften til dig, Leila!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.