Den 29. juni

I morges tog jeg et øjebliksbillede af stuen hvor jeg sad – og hvor jeg sidder igen nu. Regnvejr udenfor. Blomster og levende lys på bordet. En sovende westie i sofaen. Så var det jeg fik ideen til at finde billeder taget på samme dato i de foregående år.

asta

Før i tiden fotograferede jeg stort set aldrig. Det begyndte jeg først at gøre i forbindelse med min første blog, Drømmehaven. Jeg udgav første indlæg i oktober 2012, og her begynder min billedsamling. I foråret 2013 erstattede jeg Drømmehaven med Drømmegaven. Denne blog var tænkt som et vedhæng til butikken af samme navn.

Den 29. juni 2013 er billedet af Anne Flohrs nøglehulsvaser. De er fotograferet på terrassen bag vores hus da vi boede på Norske Allé i Holte. Jeg har formentlig brugt billedet i webshoppen og på bloggen. Jeg købte selv nogle af Anne Flohrs fine glasting da jeg forhandlede dem, og jeg er så glad for dem.

nøglehulsvaser

2014-billedet er taget i den sidste aftensol, tror jeg. Måske også til brug i butikken hvor jeg solgte de nuttede flydelys. Når man ser sådan et billede kan man godt komme til at længes efter lune, stille sommeraftener …

juni

Herunder billedet fra 2015 som er et rigtigt sommerbillede. Sådan kan juni altså også være. Det er fotograferet i haven på Norske Allé. Jeg kan kende dronningebusken som vi selv satte.

citronkage

I juni 2016 var vi flyttet til Vadekærgård. Jeg havde ikke en blog, og jeg tog ikke ret mange billeder, men jeg har altså alligevel fanget denne smukke regnbue. Billedet er taget fra reposen på første sal. Jeg er stadig lige betaget af den udsigt.

snesere kirke

Billederne har i hvert fald ét fællestræk. De er alle fotograferet hjemme. Det er nok ikke helt tilfældigt. Jeg er meget hjemme. Og alle mine blogs har taget udgangspunkt i mit hjem. Et andet fællestræk kunne være at der indgår noget natur i dem alle. Det er nok heller ikke helt tilfældigt.

Jeg er glad for at jeg begyndte at fotografere dengang i 2012. Det er rart med sådan et billedarkiv der næsten fungerer som en dagbog.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

8 meninger om “Den 29. juni”

 1. Så gøy å se seg tilbake med bilder. Jeg er en ekspert i sletting, så jeg har ikke mange lagrede bilder. Jeg har hatt blogg på Blodspot fra januar 2010 og frem til januar 2017 da jeg byttet til WordPress. Google la om på bildelagringen på Picasa og mesteparten av bildene på den gamle bloggen forsvant da og jeg har ikke vært istand til å finne dem igjen. Det er leit, kjenner jeg, for bloggen var min dagbok i de årene.

  1. Jeg er bare SÅ dårlig til at slette billeder. Det skal jeg blive bedre til! Men det er rart at have de gode liggende. Jeg fandt mine gamle blogspot-billeder ved et tilfælde en dag. Når man er logget ind i Google, er adressen noget med get.google.com/albumarchive. Mon ikke dine billeder også ligger der stadigvæk …?

 2. Dejlige billeder og en rigtig god idé med at sammenligne datoer. Er helt vild med jeres fantastiske udsigt. Men alle dine billeder er nu altid så skønne.
  Jeg er også altid meget hjemme, og er næsten træt af at vi skal afsted næsten hele næste uge 😉 elsker at nusse rundt i både hjem og have.
  Tak for et skønt indlæg at starte weekenden med.

  Rigtig god fredag
  Knus Lone

  PS hvad er det for en lækker tærte på billedet fra 2016?

  1. Tak, søde Lone!
   Sjovt at høre at du også elsker at nusse rundt derhjemme 🙂 Det skal nu nok også blive rart for jer at komme afsted i næste uge. – Ud at møde andre og få inspiration 🙂
   Kagen på billedet er “bare” en citronsandkage.
   God regnvejrsfredag til dig!
   Knus

 3. Sikke en god ide at kigge tilbage på samme dato. Jeg kigger tit i mine gamle billeder, og ligesom dig begyndte jeg først rigtigt at fotografere, da jeg startede bloggen. Jeg har dem sorteret på år, måned og dato og en lille overskrift pr. mappe. Så kan jeg altid finde tilbage til dem – tror jeg da 🙂
  God weekend – og kh, Karen

  1. Jeg kan ikke prale af at mine fotos er sorteret udover at iPhoto arrangerer dem efter dato. Jeg ville gerne være mere tjekket … med mapper og sådan …
   Tak, Karen og i lige måde!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.