De tre årstider

I dag har været endnu en fantastisk forårsdag. En dag med mild vind, solskin og fuglesang.

årstider

Omkring Vadekærgård er vintergæk og erantis i tusindvis sprunget ud.

erantis

Jeg har altid ønsket mig at vi kunne gå lige fra efterår til forår. Vinter har aldrig interesseret mig det mindste. Og i år er det som om mit ønske om tre årstider er gået i opfyldelse.

forår

Og jeg nyder det.

vintergækker

20 meninger om “De tre årstider”

  1. Jamen, så håber jeg du får lidt smuk, hvid vinter, Heike; den kan jo nå at komme endnu 🙂 (Men den må gerne styre uden om vores gård 😉 )
   Knus

  1. Det er måske bare mig, men jeg har virkelig oplevet i dag som helt forårsagtig. Det er også noget med lyset, tror jeg.
   Sne er pænt, men jeg vil helst opleve det på billeder 🙂

 1. Hej Nana

  Det ser da bare dejligt ud:)

  Og foreløbigt har vi da ikke haft nogen særlig vinter, og skulle den komme bliver det jo nok en kort affære!

  Ha en dejlig aften

 2. Erantis og vintergækker er kønnest, når de vokser i store tæpper, så det må virkelig være et smukt syn, når de stråler om kap med solen i din have. Jeg har nydt det dejlige solskinsvejr i haven i dag, men hvor ville jeg dog gerne, at haven havde været dækket af sne. Jeg savner nu vintervejret.

  Hilsen Elna

  1. Ja, sådanne tæpper er så smukke, og jeg nyder virkelig vores 🙂
   Godt at du også har været i haven, og at solen har skinnet på dig!
   Det er vist mig der er lidt mærkelig at jeg slet ikke savner sne og frost, og mon ikke der kommer lidt til jer vinterelskere …?
   Solskinshilsner fra Nana

 3. Det har været et dejligt vejr i dag . Har købt lidt forårsløg i dag som skal stå inde i vinduet og vise at det går mod lysere tider , kan allerede mærke det (-: . Jeg har så nogle skøre børn som allerede har været i bølgen blå . Så badesæsonen er startet . ( er normalt ikke vinterbader ) . Så vi kan godt undvære sne . God aften

  1. Forårsløg inden døre er bare noget af det bedste!
   Jeg har tit tænkt at jeg gerne vil være vinterbader, men jeg har aldrig boet så tæt på havet at jeg har gjort alvor af det (og det ER jo nok også til den kolde side …)
   Tak, Anita, og god onsdag til dig!

 4. Åhhh kære Nana
  Hvor ville jeg ønske det var det samme her.
  Men vi sejler rundt. Haverne er blevet til små søer, og det hele sopper til i vand. Ja så ville jeg næsten hellere have sne og frost. Selvom jeg nu også er mest til forår, så er der noget over sådan en frostklar dag, med højt solskin. Regn og storm er bare så deprimerende. Så er det jo skønt med sådan et dejligt, lidt forårsagtigt indlæg fra dig.
  Tak for det!

  Rigtig god aften
  Knus, Lone

  1. I dag har det altså også regnet her … og jeg er enig i at man næsten kan savne frost og sne når det hele bare sejler! Jeg er glad for at jeg kunne give dig lidt fornemmelse af forår med billederne fra i går 🙂
   Tak, Lone – og i lige måde!
   Knus fra Nana

  1. Så skønt ser her altså ikke ud hver dag, Tina! Her er en del gråvejr, og jeg kunne godt tænke mig at sidde i jeres hus på Malaga 🙂

 5. Jeg elsker når man opdager de skønne vintergækker springer ud. ☀️ Og når vintersolen skinner ☀️ Der har været alt for meget gråvejr den sidste tid. Så er det ekstra dejligt med lidt forskud på forår

  1. Ja, det har været lidt gråt i det … Nu kommer der vist frost (som jeg ikke er så vild med) og sol (som jeg længes efter) det næste stykke tid. Det bliver godt at få noget mere lys 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.