22 meninger om “De første anemoner”

 1. Jeg elsker de først anemoner syntes er et rigtig forårs tegn ellers kan de knibe lidt med mit humør i de dage. Faldt for ca 14 dage siden hjernerystelse og brækket højre arm. Så lidt surt men når solen og blomster kommer hjælper det på humøret.

  1. Jamen, Jonna da, det er jeg ked af at høre. Det er synd for dig! Nu må du hvile dig og passe på sig, så du kan bliver frisk igen. Jeg kan godt forstå du ikke er i super humør! Vi håber på sol og forår, så du – og vi andre med – kan blive muntret op 🙂

 2. Men de holder ikke længe i vand. Heldigvis er der mange af dem i vore skove, når først foråret for alvor viser sig.

  1. Hej Bent.
   Hyggeligt at høre fra dig herinde!
   Ja, der er heldigvis anemoner til mange buketter i løbet af de næste 6-8 uger. Det er da en luksus 🙂

 3. Ja, det er godt nok også et kedeligt efterårsvejr vi har for tiden…det er jo lige før jeg hellere vil have sne så!….Men også kun ligefør. Allerhelst vil jeg gerne have det vejr vi havde tidligere…med sol og 10-12 grader.

 4. Også jeg er forbavset over, at du kunne finde dem allerede. Åh ja, de har en duft, der er så 100% knyttet til forår – og det er en skøn forårsbuket, du fik plukket dig 🙂
  (Ja, føj da for et regnvejr, det ellers er)
  Kh Lisbeth

  1. Jeg skulle også lede lidt, og buketten kunne være med i Europamesterskaberne i mindste anemonebuket. Men den dufter, og jeg leger forår 🙂
   God torsdag til jer!
   Kh Nana

 5. Hei, hvitveis (på norsk) har vi ikke her ennå. Blåveisen kommer først, og de er allerede funnet her i distriktet, mens jeg har vært inne med min influensa. Hvis det ikke kommer mer snø, har vi også snart hvitveis rundt oss.
  Ha en fin helg, Nana!
  Hilsen fra Turid

  1. Hej Turid.
   Åh, blå anemoner er også smukke. Dem har vi desværre ingen af her.
   Jeg håber at du er helt rask nu, og at sneen snart forsvinder helt, så I også får hvide anemoner 🙂
   Kh Nana

 6. Åhhh de er så yndige. Glæder mig til mine i haven dukker op. Din lille buket lyser så smukt op i det kedelige gråvejr.

  Rigtig god weekend og knus
  Lone

 7. Så skønt med den første anemonebuket – det er tidligt.
  jeg har også blomster i mini anemone-bede – 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.