De dér hverdagsglæder

hverdagsglæder

I går skrev jeg om forskellige hverdagsglæder. I dag har jeg oplevet endnu én. Jeg har været i skoven, og jeg har plukket anemoner. Det er snart længe siden jeg hjembragte årets første anemoner, og buketten i dag var af en mere anselig størrelse. Der er simpelt hen tale om en regulær anemonebuket. Sådan en der dufter intenst af forår og giver en umiskendelig lykkefølelse i maven hver gang man ser den.

hverdagsglæder

Det er da i grunden fantastisk at man kan gå i skoven og tage forår med hjem. En stor glæde på en helt almindelig fredag i marts.

11 meninger om “De dér hverdagsglæder”

 1. Hvor ser den buket skøn ud! Må jeg spørger om, hvor høj din vase er? Det ligner et perfekt bud på en lille smuk vase, der passer perfekt til de korte blomster fra haven… 🙂

  1. Selvfølgelig må du spørge, Pia – og så fik jeg også lige lettet måsen fra sofaen, for jeg måtte måle 🙂 Den er 10 cm, og det er en Lyngby vase. Og den ER fin til anemoner, men jeg tror at 8 cm vil være bedre til fx scilla. – Måske skal du bare have dem i forskellige størrelser 😉

   1. Griner… jeg kan godt li’ din tankegang! Jeg må ned og se, hvor mange størrelser de findes i 🙂 God lørdag til jer

 2. I Norge heter de hvitveis og er ikke dukket opp enda, men som jeg gleder meg til de kommer for da er våren her også for fullt. Jeg satte mine georginer i jorden i går, så nå er det bare å vente på deilige tider.

  God lørdag til deg, Nana.

  1. Åh, har du allerede sat georginer. Det har jeg også lyst til at gøre. Vi skal have stablet nogle højbede sammen og fyldt jord i, og SÅ vil jeg også lægge georgineknolde.
   Tak, Ingrid, og dejlig lørdag til dig!
   Knus

 3. Dear Nana,
  Your flowers and your ship are wonderful, especially as you have some dear memories of them. And the picture. You have surprised a gorgeous light, soft and soft shades of gray, white and beige, crowned with green and delicate petals.
  It can be a magnificent painting!
  Warm hugs, Mia

 4. Åh ja! Anemone tur i skoven – lyder som en fantastisk ide – og så har jeg faktisk lige en vase magen til ;0)
  Jeg må afsted – tak for tippet ;0)
  Skøn uge til dig

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.