Da Asta forsvandt

asta

Forleden sagde jeg til min mand: “Hvor kunne jeg godt tænke mig at leve sådan et helt stille liv med god tid til at læse og bare sidde og hygge mig”. Han så kærligt, men bestemt på mig og svarede: “Nej, det kunne du ikke”. Og det er jo rigtigt, for jeg keder mig hurtigt hvis der ikke sker noget. Det er længe siden jeg har kedet mig, og hvis du keder dig, kan jeg anbefale at du anskaffer 5 høns, 3 hunde og 2 katte. Det eneste minus er at det engang imellem bliver lige oplevelsesrigt nok. Som nu fx i lørdags da Asta forsvandt.

asta
Asta leger med julepynten

Jeg var ved at lave mad, for vi ventede gæster, og min mand var kørt en tur i den nærmeste hundeskov med Bella, Olga og Asta. Da han havde været væk ret længe, ringede han og fortalte at Asta var forsvundet. Hun havde været der, han var gået ti skridt, havde vendt sig om, og hun var væk. Jeg skal love for at jeg kom ud ad døren og op til hundeskoven i en fart. Da jeg ankom, havde hun været væk i 3 kvarter. Hele skoven genlød af “AAASTAAA”, for alle i nærheden havde kastet sig ud i eftersøgningen. Hvor er folk bare søde!

westie med æg
Asta har stjålet et æg

Vores hunde går ellers altid lige i hælene på os, og Asta ville aldrig forsvinde med vilje, så vi havde nogle frygtelige fantasier om at hun var blevet stjålet. Vi blev hurtigt enige om at hun ikke kunne være i skoven, for den er ikke stor, og med den massive eftersøgning, ville hun være dukket op.

westie opereret
Asta på stranden i sin postoperationsbodystocking

Vi udvidede eftersøgningen til området omkring skoven. Mørket begyndte at falde på, og jeg så i ånden mig selv gå rundt med pandelampe i Rønnebæk hele natten og lede efter min hund. Men så blev vi fundet af en kvinde som havde reddet Asta fra at blive kørt over og passet hende. På en eller anden måde var den lille hund sluppet ud af hundeskoven og havde begivet sig ud i nærområdet, formentlig for at finde sin flok.

westie
Asta i vindueskarm. Der er sådan en fin udsigt.

Jamen, hold da op, hvor blev vi glade! Og i morgen vil jeg køre forbi den søde redningskvinde med en æske chokolade. – Og jeg vil tænke mig alvorligt om før jeg køber flere dyr, for jeg har hørt at det er sundt at kede sig engang imellem …

12 meninger om “Da Asta forsvandt”

  1. Uha, ja, det var så heldigt at hun gik ind i en stille, lille by og ikke ud på ringvejen som også ligger tæt på skoven.
   Nej, der sker altid noget når man er omgivet at pelsede og fjerede venner, ikke?!
   Kh Nana

  1. Jamen, hvor var vi lettede 🙂
   Da jeg skulle finde billeder af Asta, slog det mig hvordan mange af dem viser en hund der gør noget den egentlig ikke må 😉

 1. Søde lille Asta, hvor kunne du ? Det var godt den søde dame fandt dig så du kunne komme med hjem til den gule gård og alle dine venner

 2. Sikke en gyser puha………………………. jeg har prøvet det et par gange. For vores hunde har altid været han hunde……
  De har jo lidt af en tildens.
  Mit hjerte stopper simpelthen med at slå eller også slår det så hurtigt at jeg intet mærker……..
  Godt der findes så søde og dejlige betænksomme mennesker.

  Rigtig skøn dag
  husk nu det er sundt at kede sig ………. Det er der man bliver kreativ :))))))))

  Charlotte

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.