Christianshavn i gråvejr og håb for mine fødder

christianshavn

I dag har jeg været på Christianshavn. Der er altså pænt på Christianshavn. Jeg har været hos ortopædkirurg. Jeg kom for tidligt (det gør jeg til stort set alle aftaler fordi jeg er alvorligt bange for at komme for sent), så jeg havde tid til at gå en lille tur. Og jeg kunne ikke lade være med at prøve at fange nogle af de pæne gråvejrsmotiver med kameraet.

gamle huse

Jeg har haft ondt i fødderne i halvandet år. Så længe at jeg nærmest har vænnet mig til det, men indimellem rammes jeg af tanken om at det ville være helt vidunderligt at kunne gå uden at det gør ondt.

christianshavn

Jeg har været hos fysioterapeut og hos fodterapeut. Det har ikke hjulpet. Jeg har eksperimenteret med forskellige indlæg. Nogle hjælper en anelse, andre slet ikke. På bundlinjen står at det altid gør ondt under mine hæle når jeg går.

christianshavn

Den flinke ortopædkirurg kunne se at jeg lider af noget så banalt som hælsporer/svangsenebetændelse. Om nogle uger skal jeg til ortopædskomager for at få lavet indlæg på baggrund af lægens beskrivelse. Tænk hvis det hjælper. Det ville være skønt!

gammel gadelygte

Nu sidder jeg og er helt træt oven på min lange udflugt. Og glad. Glad fordi jeg forhåbentlig snart igen kan gå uden at få lidt lyst til at græde, og glad fordi jeg bor herude på landet hvor der er helt stille og mange træer. Christianshavn er pæn, men jeg har hjemme i Havreholm.

københavn

14 meninger om “Christianshavn i gråvejr og håb for mine fødder”

 1. Ude er godt men hjemme bedst 🙂 Jeg håber, det hjælper på dine fødder. Jeg havde en hælspore i sommer, den gik over lige så pludseligt, som den var kommet, det var dejligt. Håber vi får en tilbagemelding på, om det hjælper.
  Kh Lisbeth

  1. Åh, det lyder da godt at den bare forsvandt af sig selv! – Det har mine åbenbart ikke tænkt sig at gøre. Jeg skal nok melde tilbage når jeg (forhåbentlig) pludselig ikke har ondt mere 🙂
   Kh Nana

 2. Fine bybilleder
  Det gør virkelig ondt at have en hælespore, så jeg kan godt forstå du håber på, at du kan få hjælp.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

 3. Hei Nana!
  Aller først vil jeg si at det er veldig sympatisk at du er er ute i god tid for avtaler. Det er å ha respekt for andres tid. Håper virkelig at du får gode bein igjen. Det er vondt å kjenne føttene hele tiden.
  Det er rart å se bilder fra Kbh om vinteren. Har aldri vært der da.
  Ha det godt! Klem Anne

  1. Hej Anne.
   Tak 🙂 Jeg bliver faktisk virkelig irriteret, af og til ligefrem vred, når andre kommer for sent til aftaler med mig. De spilder nemlig min tid. Så jeg gør mig meget umage for ikke at spilde andres. Og tak også for dine gode ønsker for mine hårdt prøvede fødder. Lægen lød optimistisk 🙂
   København er også pæn om vinteren, men noget vindomsust. Der var koldt derinde i dag, og jeg kan godt forstå at du plejer at komme på sommervisit!
   Knus fra Nana

 4. Der er godt nok pænt på Christianshavn 🙂
  Håber at de nye indlæg vil hjælpe dig, hælspore er ret slemt, når den forbliver ubehandlet (taler af erfaring), så nu er der forhåbentlig lys forude.
  Har slet ikke fået læst med hos dig i flere uger og kan se at du har skrevet mange skønne indlæg.

  1. Ja, jeg kan godt huske at du også har gået rundt med ømme fødder, og det ER lidt træls.
   Tak for de pæne ord om mine blogindlæg, Ulla 🙂

 5. Håber, det hjælper. Hælspore skulle være rigtig meget smertefuldt. Jeg har det ligesom dig – byer er gode at besøge, men så skal man også hjem da! Hjem til træer og vidt udsyn – og væk fra alle de mange, fremmede mennesker 🙂
  Kh, Karen

 6. Åh altså Nana. Jeg håbede for dig, at du for længe siden havde det godt i dine fødder igen…. MEN der er håb for dig!! Mine fødder er helt i orden, og mærker ikke til det mere, heldigvis! Det har været så smertefuldt, om morgenen og i løbet af dagen, når jeg havde lagt eller siddet, og så skulle i gang igen med at gå, det kunne jeg næsten ikke og følte jeg gik på tegnestifter hele tiden, av av….men nu går jeg helt normalt og frit igen, så glæd dig, det kommer til at blive så godt igen for dig. Knus Carina

  1. Uh, det lyder godt at det KAN gå over igen! Jeg håber at mit næste sæt indlæg bliver bedre, end nogle jeg fik lavet hos en fodterapeut. De gjorde det bare endnu værre …
   Du må have en dejlig (og helt fodsmertefri 🙂 ) søndag , Carina!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.