Buket leveret til døren: Skøn hverdagsluksus

buket


Indlægget indeholder reklame

Er der noget jeg bliver glad for, så er det en buket blomster. Jeg har allerede fortalt at vi gav min mor et blomsterabonnement fra Bloomon [reklamelink] i fødselsdagsgave. Det blev hun glad for. Jeg købte også et til mig selv, og det er jeg glad for.

bloomon2buket

Jeg fik min første buket i torsdags, og den er bare så fin. Den er original, den er fuld af friske blomster, den er større og flottere end man forestiller sig når man ser et billede af den, den blev bragt til døren i en fin æske med et lille kort og en pose holdbarhedsmiddel. Jeg er så glad for min gave til mig selv.

bloomon1buket

Man kan selvfølgelig altid opsige abonnementet, men man kan også sætte det på pause, man kan ændre hvor ofte man vil have blomster, og man kan ændre størrelsen på buketten. Det tæller alt sammen på plussiden, synes jeg.

bloomon3

Man kunne næsten tro at jeg er sponsoreret af Bloomon, men det er jeg altså ikke. Jeg er bare begejstret. [Jeg er siden blevet sponsoreret af Bloomon, så derfor har jeg redigeret indlægget og tilføjet at indlægget indeholder reklame].

bloomon4

Apropos sponsoreret, så skrev jeg mit første sponsorerede indlæg i går. Det handler om mobilcovers – og om Asta, og det ligger her.

Gem

Gem

GemGem

18 meninger om “Buket leveret til døren: Skøn hverdagsluksus”

  1. Tak, Birgitte! Jeg ønsker også dig og dine en god første søndag i advent – forhåbentlig med en masse solskin som vi har her nu til morgen 🙂
   Kh Nana

 1. Da vi engang havde et fint kontor, bestilte jeg den lokale blomsterdame til at komme med en buket blomster hver mandag. Buketten holdt hele ugen, og det var virkelig så dejligt. Så jeg kan godt forstå, at du holder af en blomstergave til dig selv 🙂

  1. Mens jeg studerede, arbejdede jeg som receptionist på et advokatkontor hvor den ene advokat hver mandag satte friske blomster på sit skrivebord (eller det var nu hans sekretær der gjorde det), og jeg kan stadig huske hvor glad jeg blev hver mandag når der stod en ny buket 🙂 Jeg kan så godt forstå at I gjorde det samme!

 2. Hej Nana.Det var da en rigtig dejlig gave du har givet både din mor og dig selv.Der er bare ikke noget som skønne friske buketter………….fik selv to for nygeligt .Men her står den på dekorationer i rigelige mængder.
  Rigtig dejlig advent til dig og dine Knus Jette

  1. Ja, jeg kan faktisk ikke komme i tanker om en større luksus. Jeg siger dig: Jeg nyder den buket (også fordi den er så fantastisk smuk og helt anderledes) mange gange om dagen 🙂
   God ny uge til dig, Heike!

  1. Hej Tine. Velkommen til min blog 🙂
   Buketterne findes i tre størrelser. Den jeg har bestilt og viser billede af, er størrelse medium, og den er altså stor! Jeg tænker at en small faktisk vil passe ind flere steder. Størrelse medium kræver et stort bord; så min endte på spisebordet. Du kan se priserne (som er inklusive levering) inde hos Bloomon: https://www.bloomon.dk/order#/size
   Blomsterglade hilsner fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.