Boligreportager

Vi havde et par gange besøg af stylisten Jens Barslund og fotografen Lars Kaslov i vores gamle træhus i Holte; det kom der to boligreportager ud af. Jeg har indskannet begge artikler, og de ligger nederst på denne side.

I 2016 havde vi besøg af Jens Barslund på Vadekærgård. Den reportage blev aldrig solgt, men jeg har fået lov til at bruge billederne, og jeg viser et udvalg længere nede på siden.

I juni 2019 kom journalist Mette Andersen og fotograf Jan Ove Kristensen forbi. De lavede en reportage her fra Ravnegård. Den blev bragt i Berlingske Søndag d. 7. august 2019. Du finder onlineudgaven her. Og nogle af de billeder, der ikke er med i reportagen, kan du se lige her:

boligreportager
Foto: Jan Ove Kristensen. Entreen set fra spisestuen.
boligreportager
Foto: Jan Ove Kristensen. Et kik ind i den lille stue vi kalder salonen.
billeder fra huset
Foto: Jan Ove Kristensen. Spisestuen – med dagligstuen i baggrunden og køkkenet til højre.
købmandsreol
Foto: Jan Ove Kristensen. Købmandsreolen som vi altid har ønsket at have i køkkenet, men aldrig fundet køkkenplads til, før her på Ravnegård.
Foto: Jan Ove Kristensen. Den ende af køkkenet som vi kalder bryggersenden. Nederst til højre vores yndige, babyblå vaskemaskine.

Herunder følger nogle af billederne fra Vadekærgård. Den reportage blev desværre aldrig bragt, men vi er glade for de fine fotos:

entré
Entreen på Vadekærgård. Foto: Jens Barslund.
forstue
Kik fra forstuen ud i køkkenet. Foto: Jens Barslund.
boligreportage
Et hjørne af gårdspladsen. Desværre blomstrede roserne ikke for alvor da billederne blev taget. Foto: Jens Barslund.
køkken
Køkkenet. I baggrunden Olga i forstuen. Foto: Jens Barslund.
boligreportage
Kik igennem de tre stuer. Foto: Jens Barslund.
boligreportager
Soveværelset. Foto: Jens Barslund.

Den første reportage fra huset på Norske Allé i Holte blev til i den tidlige sommer i 2013, og den blev siden siden bragt i Isabellas hvor den elektroniske udgave af den stadig kan ses: http://www.isabellas.dk/bolig/boligreportager/feminin-og-romantisk-traevilla.

Herunder viser jeg reportagen som den ser ud i magasinet:

boligreportager boligreportage.norske alle scan-29 boligreportage isabellas boligreportage jens barslund

Jens og Lars kom tilbage lillejuleaftens dag, så der er tale om autentiske billeder. Der er ikke pyntet for fotografens skyld. Julereportagen blev bragt i Mad & Bolig.

boligreportage jul scan-19

boligreportage mad og bolig

julereportage norske alle boligreportager

I november/december 2020 bringer et af mine yndlingsmagasiner en julereportage fra Ravnegård. Jeg fortæller mere og viser billeder, når bladet er udkommet.

Jeg synes det er ret sjovt og en smule smigrende at nogen gider komme og fotografere hjemme hos os. Som ung havde jeg en lille drøm om engang at få min bolig i et magasin, og den drøm må da siges at være gået i opfyldelse. Nu drømmer jeg om engang at få en have som nogen får lyst til at bringe en reportage om …

Gem

Gem