Bloomon workshop i Hornbæk

bloomon workshop

Indlægget indeholder reklame

Min datter arbejder for bloomon. Hun passer messestande og deltager i workshops. I sidste uge afholdt bloomon buketworkshop i Hornbæk, og min datter var en af værterne. Derfor havde vi arrangeret at min mor og jeg deltog i workshoppen, og det var simpelt hen så hyggeligt.

Det fik mig til at tænke på hvordan jeg har fået min interesse for og kærlighed til blomster fra min mor som igen har fået den af sin mor. Og nu har jeg givet blomsterkærligheden videre til min datter. Det er jeg glad for. Det er en god ting at lade vandre gennem generationerne.

Det var en meget charmerende og vidende blomsterstylist der fortalte om blomsterne, og om hvordan man arrangerer en buket. Der var saft, muffins, blomster i spandevis og masser af god stemning.

Bloomon havde leveret for mange buketter til aftenen, så medarbejderne kunne tage blomster med hjem. Jeg var så heldig at min datter kom hjem til os efter endt arbejde, så vi havde bloomonblomster til en hel hær. Det har jeg prøvet en gang før da min datter også kom forbi med en bunke overskydende buketter. Det er altså en fantastisk fornemmelse at have så mange blomster. Næsten som at stå i en blomsterforretning, tror jeg. Jeg får i hvert fald samme følelse som jeg havde når jeg som barn legede blomsterforretning.

bloomon

Det er hyggeligt at være til bloomonworkshop. Jeg har været det to gange nu, og begge gange har det været fine arrangementer. Man er godt underholdt i de halvanden time arrangementet varer, og man går hjem med en buket blomster. [Bloomon laver desværre ikke længere workshops, men man kan stadig bestille deres skønne buketter. Læs næste afsnit, hvis du vil have en god gave med, når du bestiller].

bloomon workshop

Hvis du plejer at læse med her, ved du det allerede, men til nye læsere: Jeg har en rigtigt god gavekode til bloomon. Hvis du bestiller et abonnement og bruger min kode MITLANDLIV får du en smuk, mundblæst glasvase. Helt gratis. Du kan se vaserne i de tre forskellige størrelser på billedet herunder. Du kan læse mere og bestille her.

bloomon gratis vase

Abonnementet er fleksibelt. Du kan lave om på dine leveringer fra gang til gang. Det er min erfaring at blomsterne kommer til tiden, at de er smukke og meget, meget holdbare. Jeg har efterhånden abonneret i 2 1/2 år. Jeg har af og til holdt en lille pause, men jeg må vist bare erkende at jeg er blevet afhængig.

P.S.: Du kan også bruge koden MITLANDLIVCERAMIC. Så får du en keramikvase i stedet for glasvasen. Den ser sådan ud i størrelse medium:


6 meninger om “Bloomon workshop i Hornbæk”

  1. Det er dejligt med blomster og jeg har ikke fået prøvet inu men det kommer. Men siden jeg kom til skade har min stue lignet et drivhus og hvor har jeg været glad hver for hver buket. Det er nemlig det blomster gør humøret meget bedre. Ha en rar mandag.

    1. Hvor dejligt at du har fået så mange buketter, Jonna! Så bliver man både glad for blomsterne og fordi nogen tænker på én 🙂
      God mandag til dig!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.