Bloomon giveaway. Buket og vase

bloomon giveaway
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Indlægget indeholder reklame

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg
Giveaway: Bloomon buket og special edition vase
Lodtrækningen er slut, men du jeg har stadig et godt bloomon tilbud til dig. Du kan læse mere her.

Jeg har fået mulighed for at forære en bloglæser/Instagramfølger en buket og en vase fra bloomon. Som du allerede ved, hvis du følger min blog og min Instagramprofil, elsker jeg selv bloomons buketter og vaser, og det er en fornøjelse, at jeg nu kan forære et sæt væk.

Den buket, du kan vinde, er i størrelse medium (en størrelse medium er overraskende stor hos bloomon), og vasen er en special edition. I glas med riller. Den er SÅ pæn. Bloomon har sendt en afsted til mig, men jeg har endnu ikke modtaget den. Derfor låner jeg bloomons billeder i dette indlæg.

giveaway bloomon
Betingelserne

Det eneste, du skal gøre for at være med i lodtrækningen om en buket med tilhørende vase, er:

1. Følg bloomondk på Instagram
2. Skriv en kommentar til dette indlæg og/eller til det tilhørende Instagrambillede på Mit landlivs Instagramprofil (link kommer om 2 minutter!) Lægger du en kommentar begge steder, får du 2 vinderchancer.

Du skal bo i Danmark for at være med.

Jeg trækker lod på søndag, d. 15/12 ved middagstid, og efterfølgende bekendtgør jeg vinderen her og på Instagram.

Du kan få vasen gratis, selv om du ikke vinder denne give away

Du kan også vælge at få vasen (som ellers koster 219 kr.) gratis på en anden måde. Jeg har nemlig fået en speciel julerabatkode, som skaffer dig en gratis limited edition vase (så længe laver haves) med din første buket, hvis du tegner et abonnement hos bloomon. Koden er MITXMAS. Og du kan bestille her.

gratis bloomon vase
Du kan også få en anden gratis vase + bloomons fine blomstersaks

Nå-ja, og hvis du gerne vil have en af bloomons helt almindelige – og meget smukke – glasvaser + et fin blomstersaks, skal du læse dette indlæg.

bloomon giveaway

Jeg har simpelt hen så mange bloomontilbud lige nu, at jeg knapt selv kan finde rundt i dem. Jeg sidder og tænker tilbage på dengang jeg skrev til bloomon og spurgte, om jeg måtte reklamere for dem på min blog. Det må snart være 3 år siden. Dengang var min blog ret ny, og jeg havde ikke ret mange læsere, men bloomon troede på mig, og siden har jeg haft det fineste samarbejde med dem. Jeg føler mig faktisk lidt udvalgt.

Jeg håber, at du – hvis du har lyst – kan få glæde af et af mine bloomontilbud!

26 meninger om “Bloomon giveaway. Buket og vase”

 1. Jeg vil meget gerne vinde. Vil forære gaven til min søster, som har haft en hård periode og trænger til opmuntring!

 2. Glædelig 10.december !
  Meget smukke vaser og buketter 🙂
  Og et helt fantastisk smukt indlæg med så megen dejlig jule inspiration 🙂
  De mørke dybe farver til jul er altså virkeligt smukt 🙂
  En skøn julemåned ønskes herfra!

 3. Hej Nana
  Jeg følger altid din inspirerende blog. Jeg elsker især dine indlæg om dine hunde, men også dine spændende idéer til boligindretning.

 4. Åhhhh, hvor ville det være en stor glæde og vinde den flotte vase og en smuk buket oveni 🙂 Tak for en rigtig dejlig blog, som jeg følger hver dag… Glædelig jul til dig og dine kære her fra Løgumkloster af.
  Mvh Jette Thomsen

 5. Det er så spændende at følge din blog.
  Jeg elsker blomster og indretning – så jeg håber at være heldig.
  Vh. Annette

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.