Bloomon Black Friday: Gratis keramikvase og 20% på buketter

bloom on black friday
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Indlægget indeholder reklame

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg
Dette tilbud gælder ikke længere, men jeg har et andet, godt tilbud til dig

Tilbuddet i overskriften gælder ikke længere, men hvis du bruger promotionkoden MITLANDLIVCERAMIC, når du bestiller et bloomonabonnement, får du en gratis keramikvase med din første buket. Vil du hellere have en skøn glasvase, skal du benytte koden MITLANDLIV. Du kan læse mere her.

Bloomon Black Friday 2019

Bloomon har udstyret mig med en særlig rabatkode i anledning af Black Friday. Når du bruger koden, får du en af de nye bloomonvaser i keramik + 20% rabat på dine første to buketter.

Den særlige Black Friday rabatkode lyder sådan: MITBLACKFRIDAY.

Koden gælder fra og med i dag, onsdag d. 27. november til og med mandag d. 2. december.

Keramikvasen

Vasen er smuk. Det ved jeg, for jeg har selv fået en. Jeg er vældig glad for min glasvase fra bloomon, men vasen i keramik kan altså også noget. Vasens størrelse følger bukettens størrelse. Hvis du bestiller en medium buket, får du en vase mage til min.

bloomon gratis keramikvase
Blomsterne

Jeg har fortalt det før, men jeg siger det gerne igen: Jeg elsker mit bloomonabonnement. Det virker. Blomsterne kommer altid på den lovede dag. Buketterne er lækre og overraskende store. De er super friske. Hvis man skifter vand hver tredje dag og stiller buketten køligt om natten, holder blomsterne tæt på 14 dage. Man kan sætte abonnementet på pause, og man kan ændre leveringsdatoer.

Jeg har haft et abonnement hos bloomon i tre år, og jeg elsker stadig de buketter.

bloomon black friday
Vil du prøve et bloomon abonnement?

Måske vil du gerne prøve et abonnement. Så er det et godt tidspunkt nu, hvor der er bloomon Black Friday, og du får både keramikvase og rabat. Du kan altid sige abonnementet op igen eller sætte det på pause.

bloomon black friday

Måske har du allerede et abonnement. Men så kan det være, at du kender en, der vil blive glad for en vase og et par buketter i julegave. Nu har du chancen for at bruge Black Friday koden, når du bestiller et abonnement til den, du vil glæde med nogle buketter i vintermørket.

Husk at bruge koden MITBLACKFRIDAY.

Du kan se mere lige her hos bloomon.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.