Blomsterne tager al min tid

blomsterne

Mit forrige indlæg handlede om tid. Eller om manglen på samme. Dette indlæg kommer alt for længe efter. Jeg har nemlig ikke tid til at blogge. En del af forklaringen på at tiden forsvinder som sand imellem fingrene på mig, er at jeg har kastet mig ud i at dyrke blomster. Det tager tid.

blomsterne

Når jeg går ude i blomsterne nyder jeg det. Jeg bliver glad af mine blomster. Jeg er faktisk ligefrem lidt stolt af mine blomster. Tænk at nogle frøposer er ved at udvikle sig til et blomsterflor. Tænk at de tyndbenede, ranglede lathyrus, der stod under kunstigt lys i vinters, nu giver mig mange nye blomster at plukke hver eneste dag. Tænk at sommerriddersporerne på en måned er vokset en halv meter og nu står på spring til at blomstre. Tænk at jeg hver dag kan plukke så mange blomster at vi kan sælge af dem. Det er sjovt, det er kreativt, det er givende, det gør glad. Men det efterlader ikke tid til ret meget andet.

ærteblomster

Jeg ville gerne blogge mere, jævnligt kommentere hos andre bloggere, bage flere kager, lave mere aftensmad, invitere flere gæster, gå længere ture med hundene, køre på udflugt i sommerdanmark.

Det bliver bare ikke til ret meget andet end blomster. Men når der nu skal være noget der tager al tiden, så er det faktisk ret ok at det er blomsterne. Jeg elsker blomster. Jeg er ret sikker på at kærligheden er livslang. Den har i hvert fald varet så længe jeg kan huske. Tilbage til at jeg fik lov til at lege blomsterforretning i mine morforældres have. Tilbage til at min mor viste mig hvordan man kunne sætte dronningebuskens blomster fast imellem tæerne, så det så ud som om man havde blomstersandaler på.

blomsterne

Og måske gælder det også bare om at tage sig tid til andet. I dag tog jeg mig tid til at spise jordbærkage på terrasen sammen med min søde Søren.

te

Og så gik jeg ud og kneb toppene af georginerne …

9 meninger om “Blomsterne tager al min tid”

 1. Det er et smukt resultat, der kommer ud af din travlhed. Dine buketter er så yndige. Og så kan man endda roligt sige, at du har en blomstrende forretning – det er da slet ikke så ringe 🙂

 2. De andre ting du også gerne vil lave, er der jo masser af tid til resten af året. Det er med at nyde den korte blomstrings tid, når den er der, og som du har stor glæde af. Og så længe der er tid til kaffe og jordbærkage – så bliver det jo ikke meget bedre. Hilsen Birgit M. P.S. Min kære mand syntes det var så hyggeligt at gense Ravnegård efter så mange år og være en tur ned ad memory lane.

  1. Hej Birgit.
   Tak for besøget! Det var så hyggeligt at møde dig! Og det var sjovt at høre din mand fortælle om “gamle dage”. Godt at høre at han var glad for at gense Ravnegård. Du må hilse!
   Kh Nana

 3. Der er alligevel ikke mange, der har tid til at læse blogindlæg nu, alle har travlt i egen have og med at nyde sommeren.
  Du kan roligt nyde dine blomster.
  kh Lisbeth

  1. Jamen, det vil jeg så gøre 🙂 Det er nu også svært ikke at nyde blomsterne. Jeg har lige været ude at vande, og jeg kan stadig se de koboltblå kornblomster for mig. – Og morgenfruerne der springer ud lige om et øjeblik og alle de andre dejligheder. Det kender du selv 🙂
   God søndag til jer!
   Kh Nana

 4. Det er jo perfekt at din drøm om at være blomsterbonde går i opfyldelse lige nu, og dejligt at du er så glad for det.
  Jeg vil rigtig gerne høre lidt om salget, hvordan det foregår – stopper folk bare bilen og køber eller bestiller de? Og må jeg se billeder af pallerammerne fyldt med blomster for selvom det er nogle rigtig yndige buketter du viser, så elsker jeg bare at se “marken” hvor det gror 🙂

  1. Jeg har faktisk forsøgt at tage billeder af pallerammerne, men de er ikke blevet gode. Jeg tror de bliver bedre når blomsterne er lidt højere, for indtil videre er der mange der ikke for alvor kikker op over kanten, men jeg skal nok vende tilbage med billeder fra marken 🙂
   Det er mit indtryk af de fleste der køber vores blomster har set mine opslag på Facebook (https://www.facebook.com/ravnegaardblomster/). Nogle kommer forbi og finder blomsterne i den gamle stald, andre skriver til mig på FB og spørger om jeg kan levere en bestemt slags blomster på et bestemt tidspunkt. Nu kommer det til at lyde så stort. Det er det altså ikke 🙂 Men der er en vis interesse, og hvis vi har kræfter, hvis vi vil bruge tiden på det, og hvis vi henad vejen kan producere flere blomster, end vi gør lige nu, tror jeg at vi kan sælge en del blomster. Både til folk i lokalområdet og til blomsterforretninger. Vi har faktisk en aftale med en blomsterforretning om at sælge til dem når vi – forhåbentlig – en dag har blomster nok til det. Men indtil videre afprøver vi bare 🙂
   Du er i øvrigt altid velkommen til at kikke forbi. Så giver jeg en rundvisning i pallerammerne! – Og hvis du giver lyd inden du kommer, arrangerer jeg også en kop te eller kaffe 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.