Blomsterfrø i store mængder

blomsterfrø

Blomsterfrø. Mange blomsterfrø. Virkeligt mange blomsterfrø. Det er hvad jeg har modtaget med posten.

blomsterfrø

Jeg har jo planer om at blive blomsterbonde, og nu føler jeg at jeg er lidt i gang. I mandags fik jeg frø fra Fuglebækgaard blomster og fra Susannes blomstercafé. Begge indehavere dyrker selv blomster i stor stil, og jeg er så imponeret.

susannes blomstercafé

Jeg får helt præstationsangst når jeg ser på alle frøposerne og forestiller mig alt det der kan gå galt. Alle frø rådner væk, eller spirerne bliver lange og ranglede. Eller sneglene udrydder samtlige små planter. Hvis da ikke det højtstående grundvand drukner dem inden sneglene når frem.

susannes blomstercafé

Men det kan jo også være at det lykkes, og at jeg til sommer kan bevæge mig igennem et blomsterflor ude bag gården. At vi stabler nogle halmballer op inde i laden og på dem stiller spande med blomster til salg. Tænk hvilken lykke det vil være.


18 meninger om “Blomsterfrø i store mængder”

  1. Jeg kan ikke fordrage at prikle. Det er faktisk derfor jeg ikke har forspiret frø de seneste cirka 30 år … Derfor har jeg købt soilblockers. Så skulle man kunne undgå den trælse prikling. Jeg venter mig meget af dem 🙂

 1. Fy Fabian, det er overvældende, men rigtig god arbejdslyst. Måske kan du få dine unge mennesker til at komme og potte op og plante ud til pinse;)))
  Jeg ser at du ikke kan fordrage at prikle, sådan har jeg det også. Jeg købte soilblockers sidste år, men så flyttede jeg, så jeg er spændt på at prøve dem i år.

  1. Mange tak, Lisbeth! Ja, det kunne da være alletiders med en lille pinseferie for en flok unge mennesker her i gartneriet 🙂 Jeg har læst meget godt om soilblockers, og jeg håber at vi begge bliver glade og priklefri 🙂

  1. Hej Lis.
   Ja, jeg tør slet ikke tænke på hvor mange steder jeg skal have forspirede, små planter stående 🙂 Jeg håber der virkelig kommer et blomsterflor ud af det!
   Kh Nana

  1. Åh, det håber jeg at du har ret i, Lene! Tak for opbakningen! Jeg er lidt nervøs for at det ikke bliver godt, så det er utrolig dejligt med opmuntring 🙂

 2. Det bliver da vildt spændende! Jeg krydser fingre for at det går godt – og husk nu, at hvis noget kikser, så er du måske bare blevet en erfaring rigere, som du kan bruge næste sæson :0)

  1. Ja, det er altså spændende. Jeg er helt sikker på at noget kikser; jeg håber bare at der også er noget der lykkes 🙂 Tak for opbakning, Pia!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.