Blomsterboden har holdt flyttedag

Min midlertidige blomsterbod ved vejen var ikke optimal. Afskårne blomster vil gerne have det køligt, de vil stå i skygge og i læ for vinden. Jeg løb konstant ud for at flytte på bordet med blomsterne, så de kunne komme i skygge. Jeg måtte sætte dem i en kasse for at skabe læ. Det var bare ikke smart.

Men nu er den gamle stald gjort klar, og vi har rykket blomsterboden derind. Der er plads til mange flere blomster, de får super fine forhold, og jeg glæder mig til at jeg i morgen skal plukke en bunke ranunkler og lave buketter i massevis.

blomsterbutik

Når blomsterne ikke længere står i vejkanten, er de jo ikke til at få øje på, så vi skal have et skilt. Jeg har bestilt et pænt sandwichskilt der skal stå ude på vores forplads og vise vej til blomsterne. Men skiltet er endnu ikke kommet, så i dag måtte vi lave et interimistisk skilt.

Jeg fandt en gammel træplade (det er sådan noget man altid kan finde når man bor på en gård) og noget maling. Og så gik jeg i gang med at skrive “BLOMSTER”, men det gik præcis som det går for børn der skal skrive et postkort. Efter B’et var det tydeligt at der ikke var plads til alle bogstaver i det forbavsende bogstavfyldte ord.

skilt

Så måtte Søren tage over. Han vendte – fornuftigt nok – træpladen om og begyndte forfra. Jeg må indrømme at det gik noget bedre for Søren, men han snød også og skrev først med blyant …

blomsterboden

Jeg glæder mig til at indrette blomsterstalden, og jeg glæder mig til alle de blomster som jeg tror på at sommeren vil bringe. Se nu fx bare hvordan de første lathyrus står på spring:

lathyrusknopper

10 meninger om “Blomsterboden har holdt flyttedag”

  1. Der er i hvert fald pænt gang i boden 🙂 Og mon ikke også blomsterne kommer efterhånden …? Selv om mange af dem stadig er babyer …
   Jeg ved godt at du holder kom-sammen på lørdag, men jeg kan desværre ikke være med. God fornøjelse med det!
   Kh Nana

  1. Tak, Lisbeth! Det er SÅ skønt at blomsterne nu står beskyttet for vind og vejr. Og der har været kunder i dag også, selv om man ikke kan se blomsterne ude fra vejen. Dejligt!
   Kh Nana

 1. Jamen, det bliver da forrygende – en hel blomsterbutik. Det kan være, du skal udvide med små potteplanter? Dem, man har inde, får altid nye skud og kan deles, og der er masser af mode i grønt inde lige nu. Og så kan du sælge overskudsproduktionen af planter i potter også – de holder jo noget bedre end buketter – ja, jeg er lige gået i virksomhedsrådgiver-mode 😀
  Kh, Karen

 2. Det var da en god ide at flytte boden i stalden. Så kan du rigtig udfolde dig. Er altså vild med alle dine smukke ranunkler og det er da ærgerligt du er så langt væk…. eller jeg er
  Håber der kommer rigtig meget gang i blomster “butikken”
  Rigtig god dag

  Knus
  Lone
  PS så er jeg opdateret på de sidste indlæg

  1. Åh, ja, det ville da i det hele taget være hyggeligt hvis vi boede lidt tættere på hinanden 🙂
   Der er pænt gang i blomsterbutikken. Min største udfordring lige nu er at jeg ikke har så mange blomster, men det har jeg forhåbentlig lige om lidt …
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.