Blå time

blå time

Det er ikke uden grund, at vi taler om den blå time. I dag faldt den blå time sammen med, at vi var færdige med at gøre rent, jeg havde sat små roser i vaser, og der var tid til at sidde og følge hvordan lyset svandt.

blå time

Og der var virkelig helt blåt derude. Blåt og smukt. Jeg gav mig tid til bare at sidde og kikke ud. Og jeg følte mig privilegeret over at have en varm, lys, pæn stue. Og jeg følte mig taknemmelig over, at jeg kunne sidde herinde og se ud i det smukke blå.

blå time

Det er om at huske at give sig tid til den slags. Den slags, som måske lyder af ingenting, men som faktisk er meget. Små roser i vaser, stearinlys, en ren stue, en god udsigt. Den blå time.

roser

22 meninger om “Blå time”

 1. Hej Nana. Det ser flot ud. Er det roser fra din have. her i Silkeborg har det været flot vejr i dag. Jeg cykler en tur for at se de smukke farver på bladene. God aften til dig. Knus Inger.

  1. Hej Inger.
   Ja, man skal se på bladene lige nu. De er så smukke med efterårsfarver!
   Jeg må med skam melde, at roserne er fra Netto. Frosten tog alt i vores have for et par uger siden. Den havde ellers gerne måttet vente for min skyld!
   Tak – og i lige måde til dig!
   Knus fra Nana

 2. Jeg har aldrig rigtig tænkt over den blå time, men hvor har du ret – det er så smukt, og vi bør huske hver dag at nyde den.
  På P3 var der for mange år siden et program, der hed Den blå time, som dit blogindlæg minder mig om 🙂

 3. Det er med at huske de små ting, som gør os hver især glad. For mig var det en fælles gåtur med vores hunde i skoven. Det er sjældent at vi gør det sammen.

 4. Du har holdt mørkning. Det er så hyggeligt, at sidde indendørs med kaffen og give sig tid til at se aftenen falde på.

 5. Et dejligt tidspunkt på dagen, hvor magne mennesker er så travlt optaget af at lave mad og beskæftige trætte børn – det er en luksus at have tid og mulighed for at nyde den blå time – godt at du gav dig tid til det 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.