Billedvæg

billedvæg

Både min mand og jeg er hjemmemennesker. Vores hjem betyder meget for os, og vi elsker at omgive os med pæne ting. Så vi tænker en del over indretningen af stuehuset på vores nye gård. Ja, jeg kan vist gå så langt som til at sige at jeg tænker meget over indretningen. Og jeg har de seneste uger tænkt meget over hvad der skal på væggene.

Vi har en del oliemalerier i tunge guldrammer. Rammerne passer slet ikke ind i stilen her, og vi er gået på jagt efter enkle sølvrammer til nogle udvalgte malerier. Det bliver nemlig kun de færreste oliemalerier der kommer op at hænge. Kun dem der har det letteste udtryk.

billedvæg

Vi har en del tegninger og tryk, og de underbygger den luftige stemning vi gerne vil dyrke her på Ravnegård. Og så var det at jeg fik den idé at vi skulle lave en billedvæg med nogle af de små billeder.

Jeg lagde billederne tilrette på gulvet, og min mand, matematiklæreren, fik opgaven at hænge dem op på væggen. Det gik hurtigt, og nu har vi en fin, lille billedvæg i salonen. Vi er meget tilfredse. Også med at vi får brugt nogle af de billeder som ellers bare har ligget i en skuffe i mange år.

billedvæg

Da vores sølvrammebestand stadig er ganske lille, har vi brugt trærammer og et par enkle guldrammer. Det fungerer da ret godt. Vi er i hvert fald glade for vores billedvæg.

6 meninger om “Billedvæg”

 1. Det ser bare så flot og stilren ud. Heldig at man kan ændre stilen som man lyster,for den kan ændres sig mange gange, i hvert til fælle her hos mig. Skønt at I er glad for jeres nye hjem. Hygge herfra. Leila

  1. Ja, når jeg tænker tilbage på mine mange hjem, har stilen ændret sig undervejs, og det er jo noget af det sjove ved at indrette: At man kan tænke om og tænke nyt 🙂
   Tak for den skønne historie på din blog i går!
   Kh Nana

 2. Kære Nana.
  Jeg er forholdsvis ny på din blog, jeg nyder dine indlæg rigtig meget og synes det er spændende at følge med på den nye gård. Ophængningen af billeder ser rigtig fin og stilren ud.
  Mange hilsener fra Jette.

  1. Kære Jette.
   Velkommen til min blog, og mange tak for din kommentar. Den er jeg glad for! Det er hyggeligt at vide hvem der følger med 🙂
   Solskinshilsner fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.