Billeder til boligreportage. Tapet

For et par uger siden viste jeg nogle af de boligreportagebilleder Jens Barslund har taget her hos os. I dag vil jeg vise lidt flere. Jeg har udvalgt billederne med fokus på tapet.

Vores indretning er enkel og luftig, og væggene er malet i lyse naturfarver. Vi har dog tapet på en del vægge. Vi kan nemlig både lide enkelhed og hygge, og tapeterne tilfører altså noget hygge. Vi har ikke et eneste rum som er tapetseret på alle vægge, men en enkelt væg hist og her gør en god forskel.

I et af gæsteværelserne på første sal er den ene endevæg tapetseret med småblomstret tapet fra Flüggers Nordic Home kollektion. Jeg begyndte med at se efter tapeter i små, fancy specialbutikker, men pludselig skulle det gå hurtigt, og jeg købte tapet i den lokale Flüggerbutik. Det har jeg ikke fortrudt. De er rigtigt fine.

indretning af gæsteværelse
Gæsteværelserne er grundlæggende møbleret med ting vi havde i forvejen. Her har jeg samlet ting i grønne nuancer. Tapetets blomster er støvet grønne. Foto: Jens Barslund.
Tapet
Her ses tapetet lidt tættere på. Foto: Jens Barslund.

Gæsteværelet i stueetagen er L-formet. I det ene “ben” står sengen, og her har vi tapetseret for at få en alkovefornemmelse. Det er blevet så hyggeligt.

gæsteværelse
Tapetet er det samme som i det gæsteværelse jeg viser på de første billeder. Her er blomsterne bare lysegrå. Foto: Jens Barslund.
blomstret tapet
Her ses tapetet tæt på. Lampen er fra Bloomingville. Foto: Jens Barslund.
kangerække
Resten af værelset er hvidmalet. Foto: Jens Barslund.

Jeg har tidligere vist billeder fra vores gæsteværelser. Dem finder du her.

I soveværelset er også en væg med tapet. Den har jeg skrevet om før, men her kommer et billede Jens har taget. Tapetet er som de forrige fra Flügger, Nordic Home.

soveværelse
Loftsbjælkerne var i forvejen malet nougatfarvede. Foto: Jens Barslund.

Til sidst et billede fra entreen hvor et stykke væg er tapetseret:

entre
I entreen er væggen bag bænket tapetseret i gråstribet. Foto: Jens Barslund.

Jeg har selv fotograferet entreen, og viser billederne i dette indlæg.

I dag regner det, men jeg håber at jeg i morgen kan vise noget nyt fra haven hvor jeg – helt udsædvanligt for mig – har været i gang med lidt DIY.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

8 meninger om “Billeder til boligreportage. Tapet”

 1. I har et rigtig pænt hjem Nana!
  Lyst og luftigt 🙂
  Og herligt at du viser de tapeter I har tapetseret med, for vi skal igang med at male nyt soveværelse og jeg synes det kunne være hyggeligt med en tapetseret væg. Så det er dejligt med lidt inspiration 🙂
  God aften
  Knus Vibeke

  1. Tak, Vibeke!
   Jeg tror I vil blive glade for en tapetseret væg. Vi har haft det i alle vores soveværelser (vi flytter hele tiden, så der har været nogle stykker), og vi er aldrig blevet trætte af vores tapeter 🙂
   Tak! Og god aften til dig!
   Knus

 2. Kære Nana.Smukke billeder fra dit hjem.Jeg kan også godt lide tapet.Men også en enkelt væg med en kontrastfarve er jeg glad for.
  Og nu må jeg se hvordan mit nye sted kommer til at se ud.
  Rigitg god aften Knus Jette

  1. Sådan en enkelt væg med en anden farve er heller ikke tosset 🙂 Ja, det er da spændende hvordan du skal indrette dig i dit nye hjem 🙂
   Tak – og i lige måde til dig, Jette!
   Knus

 3. Kære Nana
  Vi har nogle finske venner, der har et gammelt træsommerhus i skærgården.
  Her er alle loftskamre tapetsere, og det giver en særlig hygge og lethed.
  En enkelt væg med tapet ser ud til at give det samme resultat i jeres hjem.
  Det ser dejligt ud!
  God lys og let sommeraften!
  Annette

  1. Jeg forbinder tapeter i bestemte mønstre – som det småblomstrede af vores, fx – med svensk indretningsstil som jeg elsker! Jeg kender ikke så meget til finsk indretning, men den ligner nok den svenske 🙂 Et gammelt træsommerhus i skærgården lyder som en drøm!
   Tak, Annette! Lyset er lige vendt tilbage efter en dag med regn. Dejlig aften til dig!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.