Billeder til boligreportage. Når man kan se langt

I september sidste år havde vi besøg af Jens Barslund som laver boligreportager. Det er ham der, sammen med Lars Kaslov, lavede de to reportager fra vores hus i Holte.

Jens tog en masse billeder, og jeg har fået lov til at vise nogle af dem. Da jeg så billederne igennem, slog det mig at noget af det jeg allerbedst kan lide ved dette hus, er at man kan se langt. Fra rum til rum, med rum imellem. Det skyldes selvfølgelig at huset er meget langt. Men det har vist også at gøre med husets mange åbninger og mange døre, en del af dem dobbelte.

boligreportage
Kik fra spisestuen gennem den mellemste stue til dagligstuen. Foto Jens Barslund.

indretning
Billede taget fra den midterste stue ned mod dagligstuen. De hvide sofaer har fået nyt betræk. Nu er de grå, og det er rart, for nu vasker jeg ikke længere sofabetræk hele tiden. Foto: Jens Barslund.
korridor
Kik fra køkkenet gennem korridoren til bryggerset. Foto: Jens Barslund.
landkøkken
Køkkenet – med fadeburet i baggrunden – set fra forstuen. Lampen i loftet er fra Le Klint. Jeg har altid syntes at det med lamper var svært, men her på gården har vi fundet en god løsning med Le Klint lamper i forskellige størrelser i mange rum. De er pæne, diskrete, de giver et godt lys, og det skaber en god sammenhæng at de går igen fra rum til rum. Foto: Jens Barslund.
boligreportage
Bag køkkenet ses forstuen, og i baggrunden skimtes entreen med trappen til førstesalen (og – hvis man ser godt efter – en hvid hundenumse på det grå tæppe). Foto: Jens Barslund.

Jeg har allerede vist et par af Jens’ billeder i et indlæg om vores køkken.

Inden alt for længe vil jeg vise nogle flere billeder. Næste gang skal det handle om tapeter.

Det er altid sjovt at se sit eget hjem igennem andre øjne. Det synes jeg i hvert fald. Og så gør det jo ikke noget at øjnene tilhører en professionel fotograf og stylist …

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

10 meninger om “Billeder til boligreportage. Når man kan se langt”

 1. Hvor er det nogen gode billeder! I har et meget smukt og stilsikkert hjem 🙂
  Det er en dygtig fotograf. Ved du hvor og hvornår boligreportagen bliver bragt?
  Sjovt at du nævner det med jeres sofabetræk. Vi købte også nyt gråt betræk til vores, netop fordi det hvide hele tiden skulle vaskes. Det er meget mere praktisk med gråt 😉
  Men jeg har det beholdt det hvide, så det kan komme på i sommermånederne hvor det godt må være lidt lysere i farverne indenfor.

  Håber at du har fået det bedre og at blæsten ikke længere er så kraftig hos jer. Jeg har selv et dårligt forhold til blæst. Mit hoved er ikke glad for det, så jeg kan godt forstå at du bliver træt af det!

  Rigtig god weekend
  Knus Vibeke

  1. Hej Vibeke.
   Nej, jeg ved faktisk ikke hvor og hvornår reportagen bliver bragt.
   Jeg er SÅ glad for det grå sofabetræk. Jeg har også gemt det hvide, men jeg er ikke sikker på at nogensinde kommer på igen. Jeg nyder sådan at jeg ikke skal vaske – og især stryge det – hele tiden 🙂
   Blæsten har heldigvis lagt sig. Nu regner det, og haven trænger, så jeg er helt tilfreds med vejret 🙂 Håber at du også har vindstille hos dig!
   Tak skal du have og i lige måde!
   Knus

 2. Der er så fuldendt smukt hos jer. Jeg nyder at kigge på de skønne billeder. Du er også selv rigtig dygtig med et kamera. Ønsker dig en dejlig weekend.

 3. Det ser hyggeligt ud, jeg kender fornemmelsen med et langt hus, jeg har selv boet i et, da jeg var barn. Det var et langt stuehus med 3 stuer og to soveværelser i den ene side, og køkken, stue, forgang, samt to soveværelser i den anden side. Da jeg blev født, boede der 4 generationer i huset. Olde, bedste og mine forældre og så os børn.
  God weekend

  1. Sjovt at høre at du er vokset op i et hus med flere generationer. Det var vist meget mere almindeligt før i tiden, men jeg tror at der nu igen er en lille tendens til at flere generationer bor sammen …?

 4. Så flotte billeder af et smukt hjem. Har også lidt svært ved at finde lamper jeg kan lide, men finder ofte noget på genbrug, jeg kan lave lidt om, så de passer til mig 😉
  Er ekstra vild med pladsen foran vinduet, og det smukke billede på væggen.
  Og så dit totalt lækre Smeg køleskab 😉

  Ønsker dig en herlig dag
  Knus Lone

  1. Jamen, sådan noget med at finde noget brugt og pifte det op er du bare så god til! Det kan jeg slet ikke finde ud af.
   Jeg er også selv meget glad for både maleri og køleskab 🙂 Vi har haft Smeg køleskab de sidste tre steder vi har boet, og det holder altså!
   Jeg ønsker dig en god mandag!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.