Besøg af en gammel ven

gammel ven

I dag har jeg haft besøg af en gammel ven, som jeg ikke har set i 17 år. Det var rigtigt godt at se hende – og ikke mindst at tale med hende igen. Jeg nød hendes besøg. Vi har stadig en masse til fælles, så det var ikke spor svært at finde tilbage til det sted, hvor vi slap.

Jeg er altid meget bevidst om, at tiden går, men lige i dag føles tidens gang fuldstændigt overvældende. Det er næsten ikke til at forstå, at der bare er gået 17 år, uden at jeg for alvor har opdaget det.

havebuket

Dagen i dag vækker til eftertanke. Tiden er dyrebar. Gode venner er dyrebare. For pokker, hvor skal man huske at sætte pris på begge dele.

Jeg er så glad for at den søde Eva tog initiativ til, at vi skulle mødes.

gammel ven

Blomsterne på billederne? – Årh, det er bare en lille buket fra haven …

6 meninger om “Besøg af en gammel ven”

    1. Ja, man skal huske at passe på sine venner! Jo ældre jeg er blevet, jo mere er det gået op for mig hvor meget venskaber betyder.

      He-he, ja, jeg måtte lige vise billeder af buketten som jeg plukkede i går aftes. Jeg får vist aldrig sådan en skærehave igen, så jeg skynder mig at prale af den 😉

  1. Hvor lyder det hyggeligt, at I har genoptaget kontakten! Jeg har også et par venner fra fortiden, som jeg er begyndt se igen. Tiden er nemlig dyrebar, som du skriver!
    Buketten er bare så smuk.

    1. Ja, det er virkelig en god fornemmelse at have genoptaget kontakten til Eva. Jeg er simpelt hen så glad for at hun lige spurgte om vi skulle drikke en kop kaffe 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.