Bella bestemmer

bella

I dag gør vi rent. Vi har samlet en bunke tæpper og hundesenge der skal rystes ude på gårdspladsen når regnen (det regner, nemlig, og det er så fantastisk!) holder pause.

bella

I mellemtiden har Bella lagt sig til rette. Bella er nemlig førerhund her på gården, og førerhunden ligger højt og blødt.

10 meninger om “Bella bestemmer”

 1. Hej Nana
  På dine billeder ser det nu altid misundelsesværdigt fint og rent ud hjemme hos dig.
  Nu hvor jeg kan se Bella ligge lige ved trappen op til etagnen ovenpå, tænker jeg, om dine hunde godt vil gå op ad den åbne trappe?
  Vi har lige fået en hundehvalp – en islandsk fårehund på 8 uger – og hun må ikke gå på trapper før hun er halvandet år, selv om hun allerede nu har meget lyst til det.
  Annette

  1. Hej Annette.
   Til lykke med den lille ny! Åh, sådan en hundehvalp er bare så SØD 🙂 Bella går ikke på trappen. Hun bliver båret når vi skal op i seng, og når vi skal ned igen. Vores anden westie, Asta, drøner op og ned helt uden problemer. Collien Olga opfører sig som om hun har vundet OL i gang på trapper hver gang hun har forceret trappen. Hun hyler og vifter stolt med halen. – Så vi har forskellige reaktioner på trappen … 🙂 Jeres hund bliver vist ikke større, end at I kan bære den op og ned ad trapper, vel? Hvis det altså er nødvendigt …

  1. Ja, det er et sødt navn til søde piger 🙂 Jamen, altså, man bliver jo helt høj af regnen når den endelig kommer. Jeg går rundt og sniffer frisk regnluft og føler mig let til mode 🙂

 2. Nej, hun bliver nok ikke større end vi kan bære hende.
  Men hun er MEGET vims, og hun har meget lyst til trapperne.
  Vi har mange trapper her i vores gamle hus – bygget på en skrænt.
  Så nu har vi været igang med at lave mobile trappespærringer.

 3. Sjovt det er Bella der er bestemmer hun egen sød og sjov hund, er hun den ældste og derfor hun er lederne. Ha en rar dag her regner det så tid til indesysseler ikke dårligt.

 4. Ja, det er fordi Bella er den ældste at hun er førerhund – og så udstråler hun bare naturlig autoritet 🙂
  Tak, Jonna – og i lige måde til dig! Sådan som sommeren har været, bliver man jo helt glad når det regner 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.